%35 Oranında azaldığını açıkladı

İçişleri Bakanı  görevinde bulunan Süleyman Soylu, kasım ile birlikte aralık ve de ocak ayıyla şubat ayının 15'i itibari ile trafik esnasında ölümlerin %35 oranında azalmış olduğunu bildirdi.

%35 Oranında azaldığını açıkladı


İçişleri Bakanı  görevinde bulunan Süleyman Soylu, kasım ile birlikte aralık ve de ocak ayıyla şubat ayının 15'i itibari ile trafik esnasında ölümlerin %35 oranında azalmış olduğunu bildirdi.

Soylu ayrıca, Akdere AK Partisinin Seçim Bürosu'nun açılışı esnasında, 31 Mart akşamında  halkın verecek olduğu karar ile birlikte yalnızca belediye başkanının ve yalnızca belediye meclis  üyelerinin seçilmeyecek olduğunu ifade etti. 31 Mart akşamından daha sonra Türkiye içerisinde 4,5 sene  seçim yapılmayacağına da işaret etmiş olan Soylu konuşmasının devamında; ''Cumhur İttifakı'yle birlikte Tayyip  Erdoğan'ın ayağına saha içerisinde topu verin de bakın bakalım bizim karşımızda bulunanların o  kalesinde bir doksana, birde çatala nasıl takmakta.'' şeklinde konuştu.

Son seneler içerisindeki terörle mücadele ile PKK'lı teröristlerin dağlarda ''fare gibi'' kaçmış olduğunu vurgulayan Bakan görevindeki Soylu; ''PKK'lı teröristler, nereye kaçarlar ise kaçsınlar,  Irak'ın kuzey bölgesine de kaçsalar, Suriye'nin içlerine de kaçmaya başlasalar, onlara bu millete  çektirmiş olduklarının bedelini ödetmezsek namerdiz.'' şeklindeki bir ifadesine yer verdi.

Trafik içerisinde işleri biraz sıkılaştırmış olduklarını da anlatan Soylu, şu ifadelere yer verdi;

''Yaya önceliğine sahip trafiğe de asılacağım. Öyle işi başlattıktan sonra yarım  bırakmam. Yaya önceliğine sahip trafikte, yaşlılar ile birlikte engelliler, anneler ve babalar, yaya  geçidinin olduğu yere öğrenciler girdiği an itibariyle araba frene basmış olacak. Bastırmasını  de biliyoruz, sizler merak etmeyin. Önemli seviyedeki bir rakam vermemekteyim. 2017 senesinde  trafiğe 7.427 tane  can verdik. Bu  çok büyük  bir rakam değil mi? Anadolu üzerinde bir ilçe  tamamen kayboldu, bu aslında o demektir.  Şimdi ise kasım ile birlikte aralık, ocak ve de şubat ayının 15'i itibari ile trafikte ölümler %35   oranında azaldı. Şimdi ise 1.000 tane trafik polisi daha vermiş olduk. Onlar da yakında başlıyorlar. Bu 7.427  tanede kaç yapar bilincinde misiniz? Senede 2.300 kişinin azalması demektir.''

Soylu, konuşmasının sonrasında ise vatandaşlarla  bir hatıra resmi çektirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.