LG şirketi yapmayacağını açıkladı

LG şirketi, CES içerisinde göstermiş olduğu rulo durumuna gelebilmiş olan televizyonu sayesinde bizleri şaşırtmış olsa bile katlanabilir özelliğe sahip telefonlar üretmek amacıyla halen fazlasıyla erken  bir durumda olduğunu ifade etti.

LG şirketi yapmayacağını açıkladı


LG şirketi, CES içerisinde göstermiş olduğu rulo durumuna gelebilmiş olan televizyonu sayesinde bizleri şaşırtmış olsa bile katlanabilir özelliğe sahip telefonlar üretmek amacıyla halen fazlasıyla erken  bir durumda olduğunu ifade etti. LG Electronics şirketinin mobil ile TV kısmının müdürü görevinde bulunan Brian Kwon, Seul'de yer alan bir basın toplantısı esnasında şu ifadelere yer verdi; ''Ocak ayı içerisinde LG şirketi, CES kapsamında yuvarlanabilir  özelliğe sahip bir televizyon tanıtımı yaptı. Bu bahsi geçen teknoloji, katlanabilir  özelliğe sahip teknolojinin bir adım ilerisinde. 5G destekleyen telefonu çıkartma planlarımız esnasında katlanabilir özelliğe sahip telefon üretmeyide değerlendirmiş olabilsek bile bu şekilde yapmamayı tercih etmiş olduk. Akıllı telefon pazarı içerisinde 1 milyon tane ürün seviyelerinde olması beklenmekteyken LG şirketinin burdaki asıl maksadı, problemleri çözüp pazarda yer alan eski yerini tekrardan kazanabilmek. Katlanabilir özelliğe sahip telefon üretmeye komple hazır olsak bile, pazarı tekrardan kazanmadan bu durumu yapabilmek çok mantıklı  durumda değil.''

Katlanabilir özelliğe sahip cihazların halen fazlasıyla yeni bir durumda olduğunu ve teknolojinin tam bir şekilde ne işe yarayacak olduğunu bilinmediği düşünülürse, LG şirketinin  para harcamayarak beklemeyi istemesi fazlasıyla doğru gözükmekte. Firma, senelerden beri katlanabilir özelliğe sahip cihazlarla alakalı patent başvuruları sunmakta olsa bile ''standart'' durumdaki akıllı telefonlara odaklanabilmesi pazar payının yeniden geri kazanılmasınada yardımcı olabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.