Altılı masa toplantısının ardından İyi Parti cephesinde hareketlilik başladı! 81 il başkanı Ankara'ya çağırıldı!

Türkiye'nin günlerdir merakla beklediği altılı masa toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı sonrası cumhurbaşkanı adayının belirlendiğini 6 şubat pazartesi günü açıklanacağını ortak bir metinle duyuran liderler meraklı bekleyişin odağı oldu.  Toplantının hemen ardından partisinin genel merkezine geçerek toplantı yapan İyi Parti lideri Meral Akşener, durum değerlendirmesi yaptı. İyi Parti cephesindeki hareketlilik 81 il başkanının genel merkeze çağrılmasıyla dikkat çekti. Bugün il başkanlarıyla toplantı yapacak olan Akşener, hafta sonu da belediye başkanlarıyla toplantı düzenleyecek.  Gözler bugün saat 13:30 da gerçekleşecek toplantıya çevrildi, İyi Parti cephesindeki hareketliliğin sebebi merak konusu oldu. 

Altılı masa toplantısının ardından İyi Parti cephesinde hareketlilik başladı! 81 il başkanı Ankara'ya çağırıldı!

Türkiye'nin günlerdir merakla beklediği altılı masa toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı sonrası cumhurbaşkanı adayının bnelirlendiğini, 6 şubat pazartesi günü açıklanacağını ortak bir metinle duyuran liderler meraklı bekleyişin odağı oldu. 
Toplantının hemen ardından partisinin genel merkezine geçerek toplantı yapan İyi Parti lideri Meral Akşener, durum değerlendirmesi yaptı. İyi Parti cephesindeki hareketlilik 81 il başkanının genel merkeze çağrılmasıyla dikkat çekti. Bugün il başkanlarıyla toplantı yapacak olan Akşener, haftasonu da belediye başkanlarıyla toplantı düzenleyecek. 
Gözler bugün saat 13:30 da gerçekleşecek toplantıya çevrildi, İyi Parti cephesindeki hareketliliğin sebebi merak konusu oldu.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.