Gece saatlerinde TEM Otoyolu'nda yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı!

TEM Otoyolu İstanbul istikametinde gece saatlerinde yaşanan zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken kaza nedeniyle yaralanan 7 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Gece saatlerinde TEM Otoyolu'nda yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı!

TEM Otoyolu'nda Ankara'dan İstanbul istikametine doğru seyir halinde ilerlemekte olan Zeynep Y. idaresinde ki araç gece saat 4 sularında Gölyaka İlçesi'nde aynı istikamete seyir halinde ilerlemekte olan Mehmet S. idaresinde ki kamyonete arkadan çarparak kazanın şiddetiyle birlikte araç anayolda ters döndü.

Kazanın yaşanması sonrasında yine aynı istikametine ilerlemekte olan otobüs ve aracında kazaya karışması sonrasında çevredekilerin ihbarıyla birlikte bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yapılan ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından kazaya karışan ve yaralanan Elanur Y., Hayriye Y. ile hafif ticari araçta bulunan sürücü Serhat D. ve araçta bulunan Nazan T., Semra D., Servet D., Canan Semra S., Ahmet Yılmaz ve Ayşe Çüldür hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bölgede bulunan çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Yılmaz ve Ayşe Çüldür hastaneye kaldırılmaları sonrasında doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

4 aracın kazaya karışması sonrasında TEM Otoyolu İstanbul istikameti tek yönlü trafiğe kapatılırken, yoldau uzun kuyruklar oluşması sonrasında polis ekipleri araçları D-100 karayoluna yönlendirerek trafiği rahatlattı.

Meydana gelen kazada 2 kişinin hayatını kaybetmesi 7 kişinin ise yaralanması sonrasında olayla ilgili ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.