Atamayla ilgili kararlar Resmi Gazete içerisinde yayımlandı

Resmi gazete içerisinde Türkiye Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzalamış olduğu atamalar açık bir şekile paylaşıldı.

Atamayla ilgili kararlar Resmi Gazete içerisinde yayımlandı


Resmi gazete içerisinde Türkiye Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzalamış olduğu atamalar açık bir şekile paylaşıldı. Cumhurbaşkanlığının Güvenlik ile Dış Politikalar Kurulunun üyeliğine ise  Mustafa Çırak'ın atandığı duyuruldu.

Avrupa Birliğinin Eğitim ile Gençlik Programları Merkezinin Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığının Güvenlik ile Dış Politikalar Kurulu,  Kamunun Gözetimi, Muhasebe ile Denetim Standartlarının Kurulu, Enerji Piyasasını  Düzenleme Kurulu,  Tarım  İşletmelerinin Genel Müdürlüğü ve  de Toprak Mahsulleri Ofisinin Genel Müdürlüğüne yönelik olarak  atama kararları Resmi Gazete' içerisinde yayımlandı. 

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan imzası ile birlikte yayımlanan kararlara bakılır ise, Cumhurbaşkanlığının Güvenlik ile Dış Politikalar Kurulunun üyeliğine  Mustafa Çırak'ın ataması yapıldı.

Avrupa Birliğinin Eğitim ile Gençlik Programları Merkezi Başkanı görevinde bulunan Mesut  Kamiloğlu görevinden alınırken, yerine ise  İlker Astarcı getirilmiş oldu.

Enerji Piyasasını Düzenleme Kurulunun üyeliğin ise Mehmet Uğur Dilipak, Kamu  Gözetimi ile birlikte Muhasebe ve de Denetim Standartları Kurulunun üyeliğine ise Hakan Yurdakul'ın  atamaları yapılmış oldu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü içerisinde  (TİGEM) açık bulunduğu açıklanan Yönetim  Kurulu üyeliği için Bekir Karacabey, Toprak Mahsulleri Ofisinin Genel Müdürlüğü içerisinde açık  bulunduğu açıklanan Yönetim Kurulu üyeliklerine de Aylin Çağlayan Özcan ile birlikte Cihan Soyalp'in  atanmaları gerçekleştirilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.