Hangi oyunun ücretsiz olacağını açıkladı

Epic Games şirketi, gelecek hafta itibariyle What Remains of Edith Finch isimli oyunu ücretsiz bir şekilde oyunculara sunmuş olacak.

Hangi oyunun ücretsiz olacağını açıkladı


Epic Games şirketi, gelecek hafta itibariyle What Remains of Edith Finch isimli oyunu ücretsiz bir şekilde oyunculara sunmuş olacak.

Steam platformuna rakip bir platform şeklinde ortaya çıkmış olan Epic Games Store, oyuncuların yüzünü güldürmeyi sürdürmekte. Daha öncesinde Subnautica ile birlikte Super Meat Boy benzerindeki keyifli oyunlarla oyuncuların karşısına çıkmış olan Epic Games şirketi, bu defa ise fazlası ile dokunaklı  durumdaki bir macera oyunu olarak öne çıkan What Remains of Edith Finch isimli oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtmış olacak.

What Remains of Edith Finch oyunuyla ilgili olarak bir yürüme simülasyonu desek hiç bir şekilde yanlış olmaz. Özellikle de 2017 senesine adeta damga vurmayı başaran, çok daha az  durumdaki oyun mekaniği sayesinde daha güçlü bir hikaye anlatımı sunabilmeyi hedeflemekte olan bu oyun çeşidinin çok fazla seveni de bulunuyor.

Edith Pinch isimli oyun da aynı öteki Epic Games Store oyunlarında olduğu gibi bir defa kütüphaneye eklendiği zaman artık sizin oluyor. Elbetteki kampanya süresi içerisinde bu oyunu hesabınıza eklemeyi hiç bir şekilde unutmamanız gerekiyor. Edith Finch ismine sahip olan oyun Epic Games Sotre platformu üzerinde ücretsiz vir şekilde dağıtılmaya başladığı zaman sizinle paylaşmış olacağız.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.