CHP'ye çok sert bir şekilde tepki gösterdi

AK Parti'nin Sözcüsü görevinde bulunan Ömer Çelik'ten Cumhuriyet Halk Partisi'ne fazlasıyla sert bir şekilde tepki geldi.

CHP'ye çok sert bir şekilde tepki gösterdi


AK Parti'nin Sözcüsü görevinde bulunan Ömer Çelik'ten Cumhuriyet Halk Partisi'ne fazlasıyla sert bir şekilde tepki geldi. Çelik, ''Cumhuriyet Halk Partisi'nin sözcüsü ve bir  tane genel başkan yardımcısı sürekli olarak hükümetimizin PKK / PYD örgütüyle görüşmeler yapmış olduğunu söylemekte. Bu söz konusu yalan iddiaları ise, Amerikalı bir tane yetkiliye dayandırmakta. Bir defa daha yabancı durumdaki devletlerin yetkililerini esas alıp kendi devletini suçlamış olan bu çarpık zihniyet ile karşı karşıya bir durumdayız.'' ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Ömer Çelik; ''Maalesefki bir defa daha Cumhuriyet Halk Partisi'nin  yönetimi yabancı bir tane  devletin yetkilisini referans verip Türkiye Cumhuriyeti'nin  hükümetini suçlamış oldu.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi. 

Çelik ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı ve ayrıca Parti Sözcüsü görevinde bulunan  Faik Öztrak'ın açıklamalarına yönelik Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştirdi.

''Maalesefki bir defa daha Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetimi yabancı bir tane  devletin yetkililerini  referans verip Türkiye Cumhuriyeti hükümetini suçlamış bir durumda. Pek çok defa uyarmış olduğumuz  bir hususta tekrar aynı şeyi yapıp kendi devletlerinin yerine yabancı devletleri esas  aldılar.'' ifadelerine yer veren Çelik sonrasında ise; ''Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sözcüsü ve bir  tane Genel Başkan Yardımcısı  devletimizin PKK / PYD örgütüyle görüşmeler yapmış olduğunu söylemekte. Bu yalan  durumdaki iddiayı, Amerikalı  bir yetkiliye dayandırmakta. Bir defa daha yabancı durumdaki devletlerin yetkililerini  alıp kendi devletini suçlamış olan bu çarpık zihniyet ile karşı karşıya bir durumdayız.'' şeklinde bir değerlendirme gerçekleştirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.