Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "mülakat" vaadi sonrasında yanıt Kılıçdaroğlu'ndan geldi!

Dün gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı. Beyannamenin içerisinde bulunan kamuda işe alımlarda mülakatın kaldırılması maddesine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu "Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "mülakat" vaadi sonrasında yanıt Kılıçdaroğlu'ndan geldi!

Ankara Spor Salonu'nda düzelenen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birlikte Ak Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı. 

Gençler için bir çok vaadi ardı arkasına sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarında işe girişlerde mülakatların kaldırılacağını müjdeleyerek "İşe alımları sınavlardaki başarı sırasına göre yapacağız" ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından mülakatların son bulacağının açıklanması sonrasında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. 

Kılıçdaroğlu ""Önce mülakatla torpille bütün gençleri sakatla, sonra seçime sayılı gün kala, benim projelerimle kendi yaptığın rezaleti kaldırma sözü ver. Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'de sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu, İnce 2018 tarihinde yaptığı mitingde ki konuşmayı alıntılayarak "Kopya çekmiş" yorumunda bulundu!


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.