Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul Vali'sine ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valisi görevinde bulunan Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etmiş oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul Vali'sine ziyaret


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valisi görevinde bulunan Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etmiş oldu. Basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen bu ziyaret yaklaşık olarak 1 saat boyunca devam etti.

Daha sonrasında ise belediyeye gelmiş olan İmamoğlu burda da gazetecilerin gündeme yönelik olarak sordukları sorularını cevapladı. İmamoğlu, Vali görevinde bulunan Yerlikaya'yla yapmış olduğu görüşmeyle alakalı gerçekleştirdiği açıklama içerisinde; ''Karşılıklı  bir şekilde yapmış olduğumuz sohbetimizin konusu ise İstanbul. Gelecek aylar içerisinde nasıl bir başlangıç yapmamızın gerekli olduğunu, İstanbul ilinin temel problemlerine eğilecek olduğumuz; ortak  bir şekilde nasıl hamleler yapabilecek olduğumuz konuştuk. Devletin geleneği gereğince, nezaket gereğince de valimizi ziyaret edip gelecek günler içerisindeki beklentilerimizi ile birlikte onların beklentilerini daha da önemlisi İstanbulluların tam olarak ne istemekte olduğunu konuştuk. Fazlası ile verimli bir sohbetti.''

İstanbul Valiliği'nin Kurumsal İletişim Sorumlusu görevinde bulunan  Muammer Karadeniz ise, Valiliğe ait Twitter hesabı üzerinde gerçekleştirilen paylaşım içerisindeki Atatürk portresine yönelik olarak; ''Bugün İstanbul Valisi  görevinde bulunan Sayın Ali Yerlikaya'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan  Sayın Ekrem İmamoğlu'nu kabullerinden sonra Valiliğimizin Twitter hesabı üzerinde, tarafımdan yapılmış paylaşım içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı üstünde kesinlikle kasıtlı durumda bulunmayan bir karartı meydana gelmiştir. Durumun telefonumda yer alan Twitter uygulaması üzerinde fotoğraf düzenleme özelliğinin kullanılması esnasında oluşmuş olduğu fark edilmiş ve sonrasında ise hızlıca gerekli müdahale de bulunulmuştur.'' şeklindeki ifadelere yer verildi

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.