"Hükümet İstifa" tezahüratının ardından Beşiktaş üyeliğini iptal eden Devlet Behçeli'ye siyasilerden tepki yağdı!

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında tribünlerden yükselen "hükümet istifa" tezahüratlarının ardından Devlet Bahçeli Beşiktaş üyeliğini iptal ettiğini yazılı açıklama ile duyurmuştu. Dikkat çeken açıklamanın ardından konuya ilişkin siyaset dünyası sessiz kalamadı. Bahçeli'ye yönelik eleştiriler arka arakaya gelmeye başladı.

"Hükümet İstifa" tezahüratının ardından Beşiktaş üyeliğini iptal eden Devlet Behçeli'ye siyasilerden tepki yağdı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli stadyumlarda yükselen hükümet istifa sloganlarına tepkisini sosyalm medyadan yapmış olduğu paylaşımda dile getirmiş hemen ardından da yazılı bir açıklama ile Beşiktaş Üyeliğinden çıktığını açıklamıştı.
Bahçeli'nin dikkat çeken açıklamaları karşısında sessizliğini bozan siyasilerden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Tribünler hükümet istifa dedi. Bahçeli yine yanlış anladı, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti." ifadelerini kullanırken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise yaptığı Twitter paylaşımında, "Beşiktaş'tan istifa edeceğine AK Parti'den istifa et Bahçeli." dedi.
Hdp Eş Başkanı Pervin Buldan da tepki çeken bir paylaşım yaparak,"Ben Beşiktaşlıyım.." şeklinde Bahçeli'ye atıfta bulundu.
​CHP kanadından da konuya ilişkin paylaşım yapıldı.CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin "Bu gece Büyük Beşiktaş camiasından ayrılarak Beşiktaşlılara büyük sevinç ve gurur yaşatan başta Devlet Bahçeli olmak üzere tüm muhteremlerin yıllık aidatlarını ben Beşiktaş'a bağışlayacağım. Milletimizin sesi olan tüm Beşiktaşlıları bir kez daha tebrik ederim." ifadelerini paylaştı


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.