İBB tarafından bedava süt dağıtımı yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu açıklamasında; ''Bir ev içerisine süt girmemekteyse, bir tane çocuk süt içememekteyse gelişimi konusunda da eksiklik var anlamına gelmektedir.

İBB tarafından bedava süt dağıtımı yapılacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu açıklamasında; ''Bir ev içerisine süt girmemekteyse, bir tane çocuk süt içememekteyse gelişimi konusunda da eksiklik var anlamına gelmektedir. İşte bundan dolayı İstanbul ilinde  her bir çocuk süt içmeyi sürdürebilsin diye İstanbul Halk Süt'ü ihtiyacı bulunan ailelerimizin evlatlarına bedava bir şekilde dağıtacağız'' ifadelerine yer verdi.

Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Su Ürünleri Hali içerisinde gerçekleştirilmiş olan İstanbul Halk Süt'ün tanıtım toplantısı esnasında, seçim öncesisinde vermiş oldukları adil bir kent ile alakalı sözünü yerine getirebilmek maksadıyla projeyi başlatmış olduklarını ifade etti.

Çok daha adil bir İstanbul yaratabilme hedefine ilk olarak en önceliğe sahip gruptan başlamış olduklarını ifade etmiş olan İmamoğlu; ''Benim projelerim arasındaki en büyüğü çocuklarımıza hizmet ile birlikte çocuklarımızın gelişmesine bir katkı sağlamak olacaktır. Sağlığı ile birlikte mutluluğunu düşünme konusunda çocuklarımızın geleceklerini teminat altına alma hususunda atmış olduğumuz her bir adımın bu ülkemizin de geleceğini teminata almak hususunda en temel adım olarak öne çıkacağını bilmekteyiz. Çocuklar ise bizlerin en büyük değerimizdir. Bu kent içerisinde onlar için adaleti sağlayabilmek ise en önemli işlerimizden biri olmalı. Bulabilecek olduğumuz her bir kuruşu, arttırabilmiş olduğumuz her bir bütçeyi bu kentin çocukları için harcamak ise en değerli durumdaki projedir.'' ifadeleriyle konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.