İttifak açıklaması yaptı

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKAM)'nin Başkanı görevinde bulunan Kemal Özkiraz, eski başbakan olarak tanıdığımız Ahmet Davutoğlu ve  ayrıca eski Başbakan Yardımcısı olarak tanıdığımız Ali Babacan'ın kuracak oldukları parti hesaba hiç bir şekilde katılmadan çıkan sonuca bakılırsa Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilk parti konumunda yer aldığını açıkladı.

İttifak açıklaması yaptı


Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKAM)'nin Başkanı görevinde bulunan Kemal Özkiraz, eski başbakan olarak tanıdığımız Ahmet Davutoğlu ve  ayrıca eski Başbakan Yardımcısı olarak tanıdığımız Ali Babacan'ın kuracak oldukları parti hesaba hiç bir şekilde katılmadan çıkan sonuca bakılırsa Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilk parti konumunda yer aldığını açıkladı. Bu söz konusu anket sonucu da Cumhuriyet Halk Partisi'nin MYK esnasında konuşuldu ve anket sunumu gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendi partisinin MYK toplantısı esnasında; ''Sistem 50 + 1, bununla ilgili olarak ittifak siyaseti ile birlikte herkesi kucaklamayı sürdüreceğiz.'' ifadelerine yer verdiği belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilen ankette oyunun %31 ila %32 olduğu ifade edildi. Avrasya Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiği anketten söz edildi ve AK Parti'nin mevcut durumdaki oyunun, Cumhuriyet Halk Partisi'nin de altında olduğu ifade edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı'nın, AK Parti tarafından yapılan  açıklamalara  da dikkat çekip; ''Başkanlarımız işlerine bakacak, bunlar bizleri tahrik etmeye çalışmaktalar'' şeklindeki sözleri sarf ettiği bilgisine ulaşıldı.

MYK esnasında AK Parti'nin içerisinde ''çok ciddi bir çalkantıyla birlikte tartışma yer aldığı'' da konuşulmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.