Kemal Kılıçdaroğlu Kağıthane ilçesindeydi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane ilçesinde yer alan Nurtepe Mahallesi'ne gelip seçim otobüsünden halka seslenmiş oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Kağıthane ilçesindeydi


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane ilçesinde yer alan Nurtepe Mahallesi'ne gelip seçim otobüsünden halka seslenmiş oldu. Kılıçdaroğlu'na ise, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul İl Başkanı  görevinde bulunan Canan Kaftancıoğlu'nun yanı sıra milletvekillerinden bazıları da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, 23 Haziran tarihi içerisinde sandığa gidilecek olduğu da anımsatılıp; ''’Sizler demokrasiyle ilgili bir mücadele yapmaktasınız, adaletle ilgili bir mücadele yapmaktasınız, hakla ilgili bir mücadele yapmaktasınız, hukukla ilgili bir mücadele yapmaktasınız yani aslında bir insanlık mücadelesi yapmaktasınız. O sebepten dolayı da sizlere yürek dolusu sevgilerimi ve saygılarımı sunmaktayım. Komşularımız ile birlikte yakınlarımızı, dostlarımızı ve de  arkadaşlarımızı alacağız, hangi partiye oy vermiş ise vermiş vatandaşa da şöyle diyeceğiz; ''Ayın 23'ümde gerçekleşecekler seçimler sıradan bir seçim olayı değil.'' ifadeleri ile konuşmasını sürdürdü.     

Kılıçdaroğlu devamında ise; ''Kim için oy vereceğiz? Ekrem İmamoğlu için oy vereceğiz.'' ifadelerine yer vererek; ''Ekrem İmamoğlu İstanbul ilini çok daha yaşanabilir bir kent durumuna getirmiş olacaktır. Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilini ciddi anlamdan da bir dünya kenti vaziyetine getirmiş olacaktır. Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilini tekrardan yeşilliklerle, bahçeler ile bağlarla tanıştırmış olacaktır. Ekrem İmamoğlu, İstanbul iline insan sevgisi ile birlikte dostluğunu da getirmiş olacaktır. Ben ona çok fazla güveniyorum, sizler de ona güvenin.'' ifadeleri ile konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.