Huawei şirketi Nova 5 modellerinin reklam videosunu paylaştı

Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nin yapmış bulunduğu yasaklamadan dolayı Amerika Birleşik Devletleri firmalarından hizmet alımı kesilmiş durumdaki Huawei şirketi, kendisine ait işletim sistemini geliştirmekte olduğu konusunda bir duyuruda bulunmuştu.

Huawei şirketi Nova 5 modellerinin reklam videosunu paylaştı


Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nin yapmış bulunduğu yasaklamadan dolayı Amerika Birleşik Devletleri firmalarından hizmet alımı kesilmiş durumdaki Huawei şirketi, kendisine ait işletim sistemini geliştirmekte olduğu konusunda bir duyuruda bulunmuştu. Bu durumun üstünden daha fazla geçmeden akıllı telefon sektörünün pazar payına bakıldığında Apple şirketinin bile önünde 2. sıra içerisinde yer alan Çinli teknoloji devi firma, 21 Haziran tarihi içerisinde Nova 5 serisindeki akıllı telefon modellerini lanse ediyor olacak.

Bugün ise Çin'in sosyal medya platformlarından biri olan Weibo üstünden paylaşmış olduğu 15 saniye sürecek bir tanıtım videosuyla cihaza özel bir şekilde tasarlanmış bir takım grafitileri gözler önüne sermiş olan Huawei şirketi, orta üst segmentin arasında yer alan yeni akıllı telefon modeli Nova 5'ten çok daha fazla ümitli. Selfie çekimi yapacak kameranın ekranın içinde yer alan delikte bulunduğu Nova 5 modeli, 6,4 inç büyüklüğündeki LCD ekranı da bünyesi üzerinde barındırmakta.

6 GB'lık bir RAM kapasitesiyle karşımıza çıkacağı açıklanan Nova 5 modelinin yonga seti de Kirin isimli serinin yeni üyesi Kirin 810 işletim sistemi olacak. Gelecek Cuma gününde 21 Haziran tarihi içerisinde lansmanı yapılacak durumdaki Nova 5 isimli serinin uluslararası pazar içerisinde Huawei P20 Lite (2019) isminin altında satılabilecek olduğu ihtimali üstünde de durulmakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.