Kemal Kılıçdaroğlu köyleri ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Çatalca ilçesine bağlı olan köylere özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu köyleri ziyaret etti


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Çatalca ilçesine bağlı olan köylere özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Çatalca ilçesinde yer alan Örencik köyü ile birlikte Ormanlı köyü ve Aydınlar köyüne bir  ziyaret gerçekleştirerek, burada da vatandaşlar ile bir araya gelmiş oldu.

Köylerde yer alan vatandaşlar ile selamlaşmış olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, bir tane kıraathaneye girip  köylüler ile çay içerek sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonrasında ise Örencik Mahallesinin Muhtarlığı'na da bir ziyaret  gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında vatandaşların hatıra için fotoğraf çektirme isteklerini de hiç bir şekilde  geri çevirmemiş olan Kılıçdaroğlu, görmüş olduğu çocuklar ile yakından ilgilendi, bir  tane vatandaşın istekte bulunmasının  üstüne de akrabasıyla görüntülü bir şekilde konuşma gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonrasında ise bir  tane köy sakininin bahçesinden toplamış olduğu  salatalığı orada yer alan vatandaşlara da ikram etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaretleri esnasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanı görevinde bulunan Canan Kaftancıoğlu da eşlik etmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.