Google Stadia içerisindeki ilk özel oyun kesinleşti

Dün yapılmış olan bir canlı yayın esnasında Google Stadia’nın fiyatıyla birlikte, hangi tarihte çıkacağı ve de oyun kütüphanesi resmi bir şekilde açıklanmış oldu.

Google Stadia içerisindeki ilk özel oyun kesinleşti


Dün yapılmış olan bir canlı yayın esnasında Google Stadia’nın fiyatıyla birlikte, hangi tarihte çıkacağı ve de oyun kütüphanesi resmi bir şekilde açıklanmış oldu. Yayın esnasında gösterilmiş olan büyük  bazı başlıklar bulunuyordu fakat kısa bir şekilde gösterilmiş olan ''Get Packed'' ismine sahip oyun, Google Stadia için özel ilk oyun olarak karşımıza çıkacak ve 2020 senesi içerisinde gelecek.

Get Packed ise, çok gülünç haldeki fiziklere sahip olarak karşımıza çıkan ve Overcooked benzerindeki bir multiplayer oynanışa sahip olarak gelecek bir oyundur. Oyun ise tam olarak,''Ditchlington  üzerindeki vatandaşlarının taşınmasına yardımcı olmak amacıyla nesneleri hareket ettirebilmek üstüne yoğunlaşmış bir durumda. 

Moonshine Stüdyolarının geliştirmiş olduğu ve Coatsink şirketi tarafından yayınlanacak olduğu açıklanan Get Packed isimli oyunun 2020 senesi içerisinde satışa çıkartılacak olması konusunda bir beklenti var fakat şirket ise kesin bir çıkış tarihi vermemekte. Aynı zaman içerisinde bu oyun, piyasaya çıkartıldıktan 6 ay sonrasına kadarki zamanda yalnızda Google Stadia platformuna özel olarak çıkmış bulunacak. 

Get Packed isimli bu özel oyun, 1 ila 4 kişinin arasında oynanabilmekte olan ve ''felaket'' denebilecek fiziklere sahip bir oyun deneyimi sunmuş olacak. Overcooked benzerindeki çılgın durumdaki  bir eğlenceye ve Gang Beasts benzerindeki elastik fiziklere de sahip olarak gelecek bu oyun içerisinde, Ditchlington sakinlerinin olabildiği kadar hızlı bir biçimde taşınmasını sağlayabilmeniz gerekli olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.