Kulisler bu iddialarla çalkalanıyor

Siyaset kulisleri içerisinde bir zamandır Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine değişikliği yapacağı konuşulmaya başlandı.

Kulisler bu iddialarla çalkalanıyor


Siyaset kulisleri içerisinde bir zamandır Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine değişikliği yapacağı konuşulmaya başlandı. Hürriyet yazarlarından biri olan Abdulkadir Selvi bugün paylaşmış olduğu ''Kabine değişikliği ne zaman?'' şeklindeki başlığa sahip yazısı içerisinde kabine değişikliğiyle alakalı söylentiye iki şeyin neden olduğunu yazmış oldu.

Birincisinde, Perşembe gününde AK Parti içerisinde il başkanlarıyla alakalı toplantı vardı. Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan toplantı bittikten sonra ise bakanlardan bazılarıyla bir araya gelmiş oldu. ''Erdoğan ile görüşme gerçekleştiren bakanlar 30'ar dakika ara ile AK Parti Genel Merkezi içerisinden ayrıldılar'' şeklindeki bir söylenti Ankara ilinde dalga dalga yayılmaya başladı. Bir müddet sonrasında iş kabine değişikliğine dönmeye başladı. Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan il başkanları toplantısı bittikten sonra İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, Adalet Bakanı görevinde bulunan Abdulhamit Gül ve Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar'ı çağırıp farklı farklı görüşmeler yapmış. 

ikinci olaraksa; Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak, bir zamandır toplantılara katılım gerçekleştirmiyor. AK Parti'nin 18. kuruluş yıldönümüyle alakalı törenlere, 30 Ağustos tarihinde gerçekleşen resepsiyona, il başkanlarıyla alakalı toplantıya da katılmadı. Berat Albayrak'ın çok önemli bir strateji kapsamında kendini geriye çekmiş olması da söz konusu olarak öne çıkabilir. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.