Çocuklara durak içerisinde tacizde bulundu!

Bartın ili içerisinde, Ahmet T.'nin (85), okulun hemen önünde yer alan durakta beklemeye başlayan çocuklara cinsel tacizde bulunmuş olduğunun farkına varanlar, hızlı bir şekilde tepki göstererek, polis ekiplerine bir ihbarda bulundu.

Çocuklara durak içerisinde tacizde bulundu!


Bartın ili içerisinde, Ahmet T.'nin (85), okulun hemen önünde yer alan durakta beklemeye başlayan çocuklara cinsel tacizde bulunmuş olduğunun farkına varanlar, hızlı bir şekilde tepki göstererek, polis ekiplerine bir ihbarda bulundu. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşandığı yere gelen polis ekiplerin gözaltına almış olduğu Ahmet T., yapılan işlemlerinin hemen sonrasında da adliyeye sevk edilmiş oldu.

Söz konusu bu olay geçtiğimiz dün, Demirciler Mahallesi içerisinde yer alan İnönü İlkokulu'nun hemen ön kısmında gerçekleşti. Ahmet T., okulun hemen önünde yer alan durakta beklemeye başlayan 9 ila 11 yaşlarında bulunan 3 tane erkek çocuğuna para verdiği esnada, tacizde bulunmuş oldu.

Bunun farkına varan çevrede yer alanlar, Ahmet T.'ye bir tepki gösterip hemen, polislere ihbarda bulundu. İhbar üzerine olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden polis ekipleri, çocukların ifadelerine başvurarak, Ahmet T.'yi hızlı bir şekilde gözaltına aldı. Bu esnada ise çevrede yer alanlar, polis arabasına bindirilmiş olan Ahmet T.'ye vurmaya çalışmış oldu.

Emniyete götürülmüş olan ve işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevk işlemleri gerçekleştirilen Ahmet T.'nin, daha öncesinde de gözaltına alınarak, akli dengesinin yerinde bulunmadığı gerekçe gösterilerek serbest bırakılmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.