Maaşlarla alakalı tepki gösterdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi içerisinde işten çıkartmayla alakalı tartışmalara yönelik olarak konuşma gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Mansur Yavaş açıklamasında;

Maaşlarla alakalı tepki gösterdi


Ankara Büyükşehir Belediyesi içerisinde işten çıkartmayla alakalı tartışmalara yönelik olarak konuşma gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Mansur Yavaş açıklamasında; ''Ekmek ile oynamakta olan şerefsizdir ancak belediye içerisinde çalışan ilkokul mezunlarının aralarında 12.000 Türk Lirası tutarında maaş almakta olanlar var. 10.000 Türk Lirası tutarında bir maaş almakta olan çaycılar var. Maaşları için bir düzenleme gerçekleştirdim'' ifadelerine yer verdi.

AK Partiden seçilen meclis üyelerinin belediye içerisinde yaşanmış olan işten çıkarmalara yönelik olarak sorularını cevaplamış olan Ankara Büyükşehir Belediyesisinin Başkanı görevinde bulunan Mansur Yavaş; ''Gökçek dönemi içerisinde 8.000 tane işçi işten atılmıştı, ağzınızı açıp bir sordunuz mu? İşten ayrılmış olanların sayısı 159 kişi. İşten atmış olsak 159 kişiyi mi atmış olacağız? Hiç  bir kimsenin ekmeği ile oynamamaktayız. Ekmek ile oynayan da  şerefsizdir'' ifadelerine yer verdi.

Belediye Meclisinin Ekim ayında yer alan ilk oturumu ise; ''belediye içerisindeki işinden çıkartılmış işçiler'' şeklindeki tartışmalara sahne oldu. Gündem dışında söz almış olan Meclis Başkanvekili  görevinde bulunan AK Partili Fatih Ünal, Mansur Yavaş ile ilgili olarak 31 Mart tarihindeki seçimlerden önce söylemiş olduğu; ''Ekmek ile oynamakta olan namussuzdur ve alçaktır. Evine ekmek götürmekte olan insanı neden işten çıkartayım'' şeklindeki sözlerini anımsattı ve ''Seçimden önce vermiş olduğunuz sözleri niçin tutmamaktasınız'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.