Mansur Yavaş'a talimat verdi

Ankara ili içerisinde eski Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili görevinde bulunan Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mansur Yavaş'la alakalı olarak ''Benden rüşvet talep etti'' ifadelerine yer vermişti.

Mansur Yavaş'a talimat verdi


Ankara ili içerisinde eski Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili görevinde bulunan Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mansur Yavaş'la alakalı olarak ''Benden rüşvet talep etti'' ifadelerine yer vermişti. Gündem üzerinde tartışma yaratmış olan konuyla alakalı olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun Yavaş'a bu konuyla alakalı talimat vermiş olduğunu ve gereğinin yapılmasını talep ettiğini aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Parti Sözcüsü görevinde bulunan Öztrak, CNN Türk kanalında Hakan Çelik'in sorduğu sorulara yanıt verdi. Öztrak açıklaması içerisinde; ''İş dönüp dolaştı  ve birde baktık konunun genel başkanımıza arz edilmiş olduğu ve genel başkanımızın bu konuyla alakalı hiç bir şey yapmamış olduğu gazetelerde yer almaya başladı. Bu şekilde bir şey de bulunmuyor. Genel başkanımıza söz konusu bu olay arz edilmiş. Genel başkanımıza da zaten herkes ulaşabiliyor. Genel başkanımız bu konuyla alakalı bir şey yapmamakta. Bu şekilde bir şey de hiç bir şekilde söz konusu değildir. Genel başkanımız ise bu hususun hızlı bir şekilde incelenmesiyle alakalı talimatı ''nedir bu husus'' şeklinde ''bana bir bilgi iletin inceleyin, hukuk ne diyor ise onu gerçekleştirin'' ifadeleriyle yönetim kapsamında yollayın sayın Yavaş'a gereken durumu anlatmış ve sonrasında da ''gereğini hızlıca yapın'' ifadelerine yer vermiş. Dolayısıyla bu şekilde bir şey de hiç bir şekilde bulunmuyor. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bu süreçler fazlasıyla saydam bir şekilde yürür.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.