Meral Akşener'in taburcu olduğu açıklandı

Viral enfeksiyondan dolayı hastane içerisinde tedavi altında bulunan İYİ Partinin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener, taburcu edilmiş bir durumda.

Meral Akşener'in taburcu olduğu açıklandı


Viral enfeksiyondan dolayı hastane içerisinde tedavi altında bulunan İYİ Partinin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener, taburcu edilmiş bir durumda. Meral Akşener, hastane içerisinden çıkışı esnasında makam aracının camından basın görevlilerine; ''Kendinize  çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Ben şu anda iyiyim. Su içerken de çok fazla dikkatli olun.'' şeklinde bir uyarıda bulundu.

Akşener'in hastane içerisinden ayrılmasının hemen sonrasında İYİ Parti'nin Genel Sekreteri görevinde bulunan Uğur Poyraz, basın mensupları için özel bir bilgi vermiş oldu. Genel Başkanlarının geçtiğimiz cumartesi gününde mide ağrısı sebebiyle hastaneye gelmiş olduğunu ifade eden Poyraz, tetkiklerin hemen sonrasında ise viral enfeksiyon tespit edilmiş olduğunu ifade etti.

Tedavisi bitirilmiş olan Meral Akşener'in birkaç gün boyunca evi içerisinde istirahat edecek olduğunu ifade eden Poyraz,; ''Çok yoğun bir yasama dönemi başlayacak olduğundan dolayı yeniden Genel Merkez ile birlikte Meclis çalışmalarında bulunuyor olacak.'' ifadelerine yer verdi. Poyraz ayrıca, Akşener'in Meclis içerisinde yarın akşam gerçekleştirilecek olan resepsiyona katılamayacak olduğunu ifade etti.

Akşener'in söylemiş olduğu 'Su içeceğiniz zaman dikkatli olun.' şeklindeki sözleri ile şebeke suyundan mı bahsettiğinin sorulmasının ardından Poyraz, konuşmasını şöyle sürdürdü; ''Bilemiyoruz onu. Zannediyorum ki şebeke suyundan daha da önemlisi, bütün yıkamalarla alakalı özellikle meyve  ile birlikte sebze yıkamaları konusunda daha da bir dikkat olmasının gerekli olduğunu düşünmekteyiz. Zira doktorlarımızın bizlere söz ettiği detaylar d bunla alakalı. Genel Başkanımızın yapmış olduğu bu özel açıklana doktorların kendilerine vermiş olduğu bilgiden dolayı olmuştur.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.