Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup kürsüsüne veda etti!

Dün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısı sonrasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında veda konuşması yaptı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu "Bugün bu kürsüde veda etmek için bulunuyorum. Veda etmek kolay olmuyor. Bu kürsü benim evim, sizler de benim yol arkadaşlarımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup kürsüsüne veda etti!

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanması sonrasında 6'lı masa tarafından gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz cuma günü masadan ayrılmış, dün yapılacak olan toplantıya da ard arda yapılan görüşmeler sonrasında Meral Akşener'in katılacağı açıklanmıştı.

Saadet Partisi'nde gerçekleştirilen toplantı sonrasında 6 liderde genel merkez önüne kurulan platforma gelerek dışarıda toplanan kalabalığı selamladı, ardından 6 liderden en yaşlısı olan Temel Karamollaoğlu tarafından 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. 

Yapılan açıklama sonrasında bugün TBMM'de parti grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Bu coğrafyanın neresinde yaşıyorsanız, huzur içinde yaşamanızı isterim. Ülkeden bereketin fışkırmasını, dostluğun kadim olmasını isterim. Tanımasak bile birbirimize yürekten selam vermenizi isterim. Yeni bir başlangıç için bulunan tüm sıkıntıları aşalım istiyorum. O görkemli, güzel Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bugün çok kısa bir konuşma yapacağım. Bu kürsüye veda etmek için buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıkları arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek kolay olmuyor. Bu kürsü benim evim, sizler de benim yol arkadaşlarımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum. Hoş geldiniz.

Bakmayın siz o Saraylıların her şeyi var gibi görünüyor ama hiçbir şeyimiz yok. Ruhları kararmıştır. Bizim ise her şeyimiz var. Bu kürsüde son kez konuşuyorum. Umutluyum ben dostlarım gerçekten umutluyum. Çünkü her gün Türkiye'deki herkesin yeni bir günmüş gibi uyanacağı bir ülke hayal ediyorum. İYİ Parti'nin sayın Genel Başkanı Meral Akşener ile yapacağız bunu. Merttir. Yeri geldiğinde masaya yumruk koymasını çok iyi bilir. İlk görüş ayrılığında bilakis kendisini tanımayan insanlar söylenmemesi gerekeni söylediler. Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi biliyorum." ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.