Müjdesini açıkladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım, Pendik Teknoloji Merkezi'ni kurulacak olduğunu da ifade ederek; ''Her türden  araştırma ile birlikte geliştirme çalışmaları, yeni bir takım ürünler, teknolojik durumdaki ürünler burada  yapılmaya başlanacak.

Müjdesini açıkladı


AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım, Pendik Teknoloji Merkezi'ni kurulacak olduğunu da ifade ederek; ''Her türden  araştırma ile birlikte geliştirme çalışmaları, yeni bir takım ürünler, teknolojik durumdaki ürünler burada  yapılmaya başlanacak. Endüstriyel teknoloji içerisinde bu merkez, hem ülkemize hem ise İstanbul iline fazlasıyla büyük bir değer katmış olacak.'' ifadelerine yer verdi.

Seçimle ilgili çalışmalarını Pendik ilçesinde devam ettiren Yıldırım, minibüs durağının esnafına da bir ziyarette bulundu. Durak içerisinde yer alanlarla sohbet etmiş olan Yıldırım, daha sonrasındaysa bir tane minibüsün direksiyonuna geçti ve aracı kullandı. Pendik ilçesinde yer alan bir tekstil fabrikasına da ziyaret gerçekleştiren Yıldırım,  burada işçilerle birlikte yemek yedi.

Yıldırım, daha sonrasında ise Kurtköy Spor Kompleksi'nde yer alan ''aday ile proje  tanıtım toplantısı''na katılım gerçekleştirdi. Pendik ilçesinin Anadolu Bölgesinin Avrupa'ya açılmakta olan bir kapısı olduğunu, hava ile birlikte deniz,  kara ve demiryolunun merkezi durumuna geldiğini ifade eden Yıldırım, Sabiha Gökçen  Havalimanı'nı senelik 34 milyon tane yolcunun kullanmakta olduğunu da ifade etti.

Yıldırım, ilçenin mevcut değerinin her geçen gün artmakta olduğunu ve ufkunun genişlemekte olduğunu da ifade ederek , Pendik ilçesinden Eminönü'ne deniz otobüsü bulunduğunu, Yalova iline hızlı feribot  çalışmakta olduğunu, Kartal Tavşantepe metro hattı sayesinde Pendik ile Kadıköy arasının 35 dakikalık bir zamana  inmiş olduğunu da ifade etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.