Netanyahu konusunda Dünya'ya çağrıda bulundu

AK Parti'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Ömer Çelik, ''Uluslararasındaki toplumun Netanyahu çılgınlığına  artık bir dur deme zamanı gelmiştir'' ifadelerine yer verdi.

Netanyahu konusunda Dünya'ya çağrıda bulundu


AK Parti'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Ömer Çelik, ''Uluslararasındaki toplumun Netanyahu çılgınlığına  artık bir dur deme zamanı gelmiştir'' ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Ömer Çelik; Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Netanyahu'nun Batı Şeria'ya yönelik  yapmış olduğu açıklamalarını  açıkça değerlendirdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı  görevinde bulunan Donald Trump'ın Kudüs ile Golan  konusundaki kararlarından cesaret ve yüz bulmuş olan Netanyahu'nun, Ortadoğu bölgesinde barış ve istikrarı pervasız bir şekilde tehlikeye atmayı devam ettirdiğini ve provokasyon yapmayı sürdürdüğünü ifade eden Çelik, paylaşımı içerisinde şu görüşlere de açık bir şekilde yer vermiş oldu; ''Netanyahu, en son seçimleri kazanmasının durumunda Batı Şeria'da yer alan yerleşimleri ilhak edecek olduğunu ilan etmiştir. Bu bahsi geçen beyan, açık bir şekilde Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin kararlarını ve uluslararasındaki hukuku hiçe saymaktadır. Hukuku çiğneme aşaması içerisinden komple yok etme aşamasına geçmeye çalışmakta. Netanyahu'yu kuşatmış olan bu nefret dilini  bütün herkesin kınaması gereklidir. Netanyahu ayrıca, uluslararası toplumla birlikte hukuka açık bir şekilde saldırıyor. Saldırmamış olduğu bir değer ve hukuk ilkesi  hiç bir şekilde kalmadı. Uluslararasındaki toplum kendi değerlerini, Netanyahu'nun  yapmış olduğu bu saldırganlığına karşı güçlü bir biçimde korumalıdır.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.