Partisine katılma şartları arasındaki 'Şaibe' çok dikkat çekti

AK Parti'den istifa ettiğini açıklayarak yeni partiyle alakalı çalışmalara çok büyük bir hız vermiş olan eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, saha içerisindeki ilk konuşmasını da 18 Ekim tarihi içerisinde Manisa ilinde gerçekleştirecek.

Partisine katılma şartları arasındaki 'Şaibe' çok dikkat çekti


AK Parti'den istifa ettiğini açıklayarak yeni partiyle alakalı çalışmalara çok büyük bir hız vermiş olan eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, saha içerisindeki ilk konuşmasını da 18 Ekim tarihi içerisinde Manisa ilinde gerçekleştirecek. Davutoğlu'nun Manisa ili içerisinde yeni parti süreci konusunda açıklama yapabilecek olduğu konusunda ifadeler yer alırken, çalışmalar konusunda da sona gelinmiş bir durumda. Davutoğlu, yeni kuracak olduğu ekibe katılma konusunda isteği olanlara ''şaibeye bulaşmama'' şeklinde bir şart koşmuş durumda.

Tarafsız Haber Ajansı'nda görevli bulunan Mehtap Gökdemir'e konuşma gerçekleştiren Davutoğlu'na yakın bir tane kaynak, partiyle alakalı çalışmalara yönelik; ''Son aşamalara gelmiş durumdayız. Şekillenme ise aralıksız bir şekilde devam etmekte. Bizler çıkışımızı gerçekleştireceğiz en kısa zaman içerisinde. Program ile birlikte Tüzük bitme aşamalarına yaklaştı'' ifadelerine yer verdi.

''Tüzük sadece Türkiye içerisini değil, gelişmiş durumda bulunan ülkelerin partilerin tüzükleri bile incelenmekte'' ifadelerine yer veren söz konusu bu kaynak daha sonrasında ise; ''Çok iyi bir ekip fazlasıyla yoğun bir biçimde çalışıyor'' şeklindeki ifadelere yer verdi.

Davutoğlu ise parti ile alakalı çalışmalarını 2 farklı ofiste devam ettiriyor. Çarşamba günü ile birlikte Perşembe günü ve Cuma gününde Ankara ilinde yer alan Beysukent ilçesindeki ofisinde; Cumartesi günü ile birlikte Pazar günü, Pazartesi günü ve  Salı günü ise İstanbul ilinde yer alan Levent ilçesindeki ofisinde çalışmalar yapıyor. Hem Ankara ilinde hem ise İstanbul ilindeki ofislerin fazlasıyla yoğun bir biçimde ziyaretçi akınına uğramış olduğu da ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.