Sarıgül DSP'ye geçerek Şişli adayı oldu

Demokratik Sol Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Önder  Aksakal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etmiş olan Mustafa Sarıgül'ün kendi partilerinden Şişli Belediye  Başkanı adayı olduğunu resmi bir şekilde.

Sarıgül DSP'ye geçerek Şişli adayı oldu


Demokratik Sol Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Önder  Aksakal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etmiş olan Mustafa Sarıgül'ün kendi partilerinden Şişli Belediye  Başkanı adayı olduğunu resmi bir şekilde.  Sarıgül açıklamasında; ''Yoluma, siyasi nezaketi  yaşamının merkezine koymuş dürüst ve de cesur Ecevit'in kurmuş olduğu Demokratik Sol  Parti ile devam edeceğim'' ifadelerine yer verdi.

Demokratik Sol  Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Önder Aksakal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etmiş olan  Mustafa Sarıgül'ün kendi partilerinden Şişli Belediyesinin Başkan adayı olduğu konusunda açıklama yaptı.  Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa edip Şişli Belediyesinin Başkanlığı'na aday olacak olduğu açıklamasını  yapan Mustafa Sarıgül, Demokratik Sol  Partinin Genel Merkezi içerisinde Genel Başkan görevindeki Aksakal ile  görüşme yaptı.

Yaklaşık olarak 1,5 saat devam eden görüşmeye Demokratik Sol  Parti'nin Genel Sekreteri  görevinde bulunan Müzeyyen Okur,  Genel Başkan Yardımcılarından Erdoğan Sincer ile birlikte Hasan Uğurtürk, Erdinç  Özdil, Uğur Gürel ve Şişli Belediyesinin Meclis Başkanı  görevinde bulunan Bayram Özata ise hazır  bir durumda bulundu.

Görüşmenin hemen sonrasında ise Aksakal ve Sarıgül, gazetecilere  özel bir açıklama gerçekleştirdi. Aksakal, 31 Mart  tarihindeki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Türkiye'yla ilgili adeta bir  dönüm noktası veyahut bir beka problemi olduğu şeklinde açıklamar yaparak süreci manipüle  etmekte olan partilerin karşısında, tek bir sol parti şeklinde Demokratik Sol  Partinin 81 tane ilde seçimlere  katılacak olduğunu bildirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.