Twitter platformundan Android'e özel çalışma

Twitter platformunun bir çok kullanıcısı, sosyal medya platformunu adeta bir haber kaynağı şeklinde kullanmayı sürdürüyor.

Twitter platformundan Android'e özel çalışma


Twitter platformunun bir çok kullanıcısı, sosyal medya platformunu adeta bir haber kaynağı şeklinde kullanmayı sürdürüyor. Twitter platformu da aslında bu durumun farkına varmış bir durumda ve haberlerin daha öncelikli bir şekilde sıralanmakta  olduğu bir timeline üstünde çalışma yapıyor.

Twitter platformunun Ürün Yöneticisi görevinde bulunan Wally Gurzynski açıklaması içerisinde; ''Gelecek olan bu güncellemeyle beraber insanların, onlar uzak bir durumdayken takipçileri tarafından konuşulmakta olan haberleri ve hikayeleri timeline’ları üzerinde kolayca görmelerini basitleştirmekteyiz.'' şeklinde bir açıklama gerçekleştirdi.

Bu yeni gelecek özellik; ''Sen yokken olan herşeyi yakala'' şeklindeki bir slogan ile karşımıza çıkacak. Şirket 2015 senesi ile 2016 senesinde ''Sen uzaktayken'' ve de ''Hiçbir önemli tweet’i kaçırma'' ismine sahip 2 tane özellikte patlaşmıştı fakat bu özelliklerin hiç bir tanesi haberleri merkezine almamaktaydı.

Yeni gelecek olan özellikse yalnızca popüler durumda bulunan tweetleri öne çıkartmak yerine haber ajanslarından ve kurumlardan gelmiş olan açıklamaları da ön plana almakta.

Bu  yeni gelecek haberleri yakalamanın özelliği, Twitter platformunun bazı özellikleri ile beraber test aşaması içerisinde. Özelliğin maksadı da belirli konuşmalarla birlikte haber değeri bulunan olayları  çok daha basit bir şekilde görmeyi sağlayacak olması. Bu özelliğin iOS işletim sistemine tam olarak ne zaman gelecek olduğu da henüz bilinmemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.