Taziye ziyareti gerçekleştirdiler

Milli Savunma Bakanı  görevinde bulunan Hulusi Akar; ''Allah’ın izni ile asil milletimizi bu terör belasından kurtarmış olacağız'' ifadelerine yer verdi.

Taziye ziyareti gerçekleştirdiler


Milli Savunma Bakanı  görevinde bulunan Hulusi Akar; ''Allah’ın izni ile asil milletimizi bu terör belasından kurtarmış olacağız'' ifadelerine yer verdi.

Akar, beraberinde yer alan Genelkurmay Başkanı görevinde bulunan Orgeneral Yaşar Güler, Kara  Kuvvetleri Komutanı görevinde bulunan Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı görevinde bulunan  Oramiral  Adnan Özbal ve de  Hava Kuvvetleri Komutanı görevinde buluna n Orgeneral Hasan Küçükakyüz'le Hakkari ilinde  şehit olduğu açıklanan Piyade Sözleşmeli Erlerden Mehmet Ali Korkmaz’ın ailesine taziye ziyareti  gerçekleştirdi.

Akar ile komutanlar, şehidin Sincan’da yer alan evine gelişleri esnasında amca Soner  Korkmaz ile birlikte şehidin öteki yakınlarının tarafından karşılandı. Şehidin annesi olan Nilüfer Korkmaz, amcası olan Soner Korkmaz ve de ailesinin üyelerine  taziyelerini iletmiş olan Bakan Akar, omuz omuza verip bu acıların üstesinden  gelecek olduklarını da açık bir şekilde ifade etti.

Şehitlerin kanlarının  hiç bir şekilde yerde kalmaması amacıyla bütün silah arkadaşlarının  azim ve de kararlılıkla çalışmakta olduğunu ve bunu başarmış olduklarını da açıkça belirten Akar; ''Allah’ın izni ile asil milletimizi bu terör belasından kurtarmış olacağız.'' ifadelerini kullanarak  konuştu.

Şehidin yeğenleri  ise 4 aylık olduğu açıklanan Hamza Ali ve 5 yaşında bulunan Fatma ile yakından  ilgilenmekte olan Akar’a evden ayrılışı esnasında  dışarıda beklemekte olan vatandaşlar çok yoğun  bir şekilde ilgi gösterdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.