Test sürüşünü Erdoğan yaptı

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya ili içerisinde yeni yapımı tamamlanan tramvay hattının açılışını yaptı ve bu hat üzerinde bir test sürüşü gerçekleştirdi.

Test sürüşünü Erdoğan yaptı


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya ili içerisinde yeni yapımı tamamlanan tramvay hattının açılışını yaptı ve bu hat üzerinde bir test sürüşü gerçekleştirdi.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından Antalya ili içerisinde gerçekleştirilmiş olan mitinge katılım sağladı. Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, mitingler içerisinde kullanmış olduğu tırın içinde yer alan bu haritada, Antalya ilinin üstünü raptiye kullanarak işaretledi. 

Daha sonrasında ise Türkiye'nin Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, Antalya ilinde gerçekleşecek mitinginin hemen sonrasında yarın  hizmete alınması sağlanacak tramvay hattının Şehitler Parkı Durağı'na gitme kararı aldı. Vatman koltuğuna oturmuş olan Recep Tayyip Erdoğan, tramvayı da Sakarya Bulvarı Durağı'na  kadar ara vermeden kullandı. Erdoğan'a, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Menderes Türel ve öteki  yetkililer eşlik etti.

Toplam olarak 38 tane duraktan oluşturulan bu hattın Varsak ilçesinden otogara kadar olan 20  duraktan oluşan bölümünün yarın itibariyle ücretsiz bir şekilde hizmet vermeye başlayacak olduğu bilgisine ulaşıldı.

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan miting esnasında ''bir tane  müjdeyi daha vermekteyim'' ifadelerine yer verdi ve sonrasında ise ''Hortum felaketinden etkilenmiş olan çiftçilerin yaralarını saracağız. Cuma gününden itibaren afetzedelerin zararlarını tazmin etmeleri amacıyla 20 milyon lira tutarında daha ödeme daha yolladık.'' açıklamalarını gerçekleştirdi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.