Yüz tanıma kilidi çok basit bir şekilde geçilebilmekte

Samsung şirketinin yeni amiral gemisi modeli olarak nitelendirilen S10 modeline sahip durumdaysanız, bir yüz tanıma kilidine de sahip durumdasınız anlamına gelmektedir.

Yüz tanıma kilidi çok basit bir şekilde geçilebilmekte


Samsung şirketinin yeni amiral gemisi modeli olarak nitelendirilen S10 modeline sahip durumdaysanız, bir yüz tanıma kilidine de sahip durumdasınız anlamına gelmektedir. Fakat ortaya çıkmış olan özel bir durum, telefonunuz üzerinde yer alan kilidini yüz tanıması sistemiyle açtığı esnada çok ciddi bir sorun oluşturmakta. Eğerki yüz tanıma sistemini kullanma konusunda bir isteğiniz varsa bu haberle birlikte video sizin için çok daha önemli bir hususu dile getirmekte olabilir.

Samsung S10 modelinin ekranın içerisine gömülü durumdaki parmak izi okuyucusunun yanı sıra, bir tane de yüz tanıma sistemi yer alıyor. Lakin bahsi geçen bu özel yüz tanıma sistemi, düşünmüş olduğunuz kadar güvenli bir durumda değil. Parmak izinin sensörü de çok daha güzel  bir şekilde çalışıyor. Yüz tanıması sistemiyle birlikte telefonunuzun kilidini açma konusunda bir isteğiniz varsa,  bunu bir defa daha düşünmeniz gerekli olabilir.

Paylaşılmış olan videoya bakıldığında, kişinin video içerisinde genel bir şekilde hareketli durumda bulunan yüzünü, telefonunun kamerasına tutup S10 modelinin kilidini açabilmiş olduğunuzu açık bir şekilde göreceksiniz. Bu şekilde bir durumun oluşması  ise tabii ki istenmekte olan bir şey değil. Fazlasıyla şaşırtıcı bir durumda bulunan bu hata,  çok önemli bir problemi de göstermekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.