Uzman Erbaşlar ile bir aradaydı

Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar, emekli ve aynı zamanda muvazzaf uzman erbaşlar ile bir araya gelmil oldu.

Uzman Erbaşlar ile bir aradaydı


Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar, emekli ve aynı zamanda muvazzaf uzman erbaşlar ile bir araya gelmil oldu.

Kendilerini temsil etmekte bulunan derneklerle Milli Savunma Bakanlığı'nın arasında ilk kez bu kadar fazla kapsama sahip bir toplantı gerçekleştirilmiş olduğunu ifade eden uzman erbaşlar, bütün isteklerini anlatma fırsatı bulmuş olduklarını da dile getirdiler. 

Akar ise, emekli ve de muvazzaf uzman erbaşlar ile Milli Savunma Bakanlığı içerisinde gerçekleştirilen özel bir toplantı esnasında bir araya gelmiş oldu ve onların isteklerini  dinledi. 

Bakan Yardımcılarından Yunus Emre Karaosmanoğlu ile birlikte Alpaslan Kavaklıoğlu'nun yanı sıra Bakanlık yetkililerinin de katılmış olduğu bu toplantının açılışı esnasında konuşma gerçekleştiren Bakan Akar, ilk kez gerçekleştirilmiş olan geniş kapsama sahip toplantıda uzman erbaşlar ile bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti vurguladı.

Toplantının ise uzman durumdaki erbaşların isteklerinin gerçekleştirilmesi yönünden fazlasıyla önemli  bir durumda olduğunu ifade eden Akar sonrasında ise; ''Generali ile birlikte subayları, astsubayları ve  uzman erbaşları hepimiz omuz omuza bir mücadele içerisinde yer almaktayız. Ülkemizin birliği ile birlikte bütünlüğü, bütün güvenliği, asil durumdaki milletimizin egemenlik ve de bağımsızlığı, gelecekteki nesillerin güvenliği amacıyla çok büyük bir mücadele içerisindeyiz. Bu konuyla alakalı risk ile birlikte tehdit ve de tehlikeleri ortadan kaldırabilmek amacıyla dağ ve bayır, yağmur ve çamur, gece ve gündüz, kara ile birlikte hava ve deniz,  yaz ve kış demeden hep beraber elimizden gelmiş olan bütün gayreti gösteriyoruz. Bugüne kadari dönem içerisinde de çok şükür ki verilmiş olan görevleri başarılı bir şekilde yerine getirebilmek hepimize kısmet oldu.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.