Altyapı konusunda sevinç yaşıyorlar

Spor Toto Süper Lig içerisinde 46 puan ile 4. sırada yeralmakta olan Trabzonspor, geçen 27 haftada altyapısından gelmiş 11 tane futbolcudan faydalandı.

Altyapı konusunda sevinç yaşıyorlar


Spor Toto Süper Lig içerisinde 46 puan ile 4. sırada yeralmakta olan Trabzonspor, geçen 27 haftada altyapısından gelmiş 11 tane futbolcudan faydalandı.

Trabzonspor kulübünde, bahsi geçen dönem içerisinde dönemde altyapıdan yetişmiş olan oyunculara Antalyaspor maçı esnasında oynamakta olan Murat Cem Akpınar da ilave edildi.

Karadeniz ekibi içerisinde Murat Cem Akpınar'ın yanında, altyapıdan Yusuf Yazıcı ile birlikte Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak,  Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Hasan Batuhan Artarslan, Arda Akbulut,  Berkay Sefa Kara ve de devre arası olduğunda farklı takımlara gitmiş olan Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru görev aldı.

Trabzonspor kulübünde, Ali Osman Karnapoğlu ile birlikte Kağan Muradoğlu, Behlül Aydın,  Koray Kılıç, Kerem Baykuş, 
 Oğuzhan Açıl, Muzaffer Cem Kablan,  Tunahan Ergül  ve Tayyip Ebrar Cumhur gibi 9  tane oyuncu da A takım kadrosuna bazı zamanlarda dahil edildi. 

Antalyaspor maçı esnasında son 2 dakika oyuna girmiş olan Murat Cem Akpınar'ın atmış olduğu golle beraber altyapı oyuncularının skora katkıları da 6 taneye kadar çıktı.

Abdulkadir Parmak ile birlikte Abdülkadir Ömür 2'şer tane gol ,Yusuf Yazıcı ise 1 tane golle takıma destek vermiş oldu. Bahsi geçen bu oyuncular, asistleri ile birlikte de takımlarının hücum gücünü arttırmış oldu.

Altyapı oyuncularının gol atmış olduğu maçlarda ise Trabzonspor kulübü 10 puan toplamış oldu. Karadeniz ekibi, bu oyuncuların gol atmış olduğu 5  tane maçta 3  tane galibiyet, 1 tane beraberlik ve 1 tane de mağlubiyet almış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.