P30 Serisinde çok daha farklı bir Snapchat deneyimi olacak

Huawei şirketi, yakın bir zamanda Supercamera Phone isimli seriye ait P30 serisindeki amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak akıllı telefonlarını resmi bir şekilde duyurdu.

P30 Serisinde çok daha farklı bir Snapchat deneyimi olacak


Huawei şirketi, yakın bir zamanda Supercamera Phone isimli seriye ait P30 serisindeki amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak akıllı telefonlarını resmi bir şekilde duyurdu. Bu yeni ve özel seri, firmanın bugüne kadar geliştirmiş olduğu kameralardan daha da çok gelişmiş bir kameraya sahip olarak karşımıza gelecek ve akıllı telefonlardan fotoğraf ya da video çekmenin çıtasını çok daha yükseğe taşımış olacak.

Kullanıcılar ise artık fotoğraf ya da video çektiği esnada çok daha iyi bir şekilde çözünürlük ve gelişmiş  bir video stabilizasyonuyla en yüksek kaliteye ulaşmış olacaklar. Bu sadece Snapchat hikayelerinin en iyi kalitede olarak karşımıza çıkacağını değil, aynı zaman içerisinde videoların bulanık ya da takılarak ilerlemeyecek olduğunu da (ki  bahsi geçen bu durum Android cihazlar üzerinde sık bir şekilde karşılaşılan bir durumdur) göstermekte.

Bu bahsi geçen yeni değişikliklerle beraber, Huawei şirketinin yeni amiral gemisine ait seri, yani P30 isimli seri kullanıcılara komple optimize edilmiş bir Snapchat deneyimi sunmuş olacak. firma ayrıca, geniş açıya sahip lens özelliğinin P30 serisinde yer alan Snapchat uygulaması için geleceğini de resmi bir şekilde onayladı. Eğer sizde çok sıkı bir Snapchat kullanıcısıysanız ve yakın bir zaman içerisinde telefon değiştirme konusunda düşünceniz varsa, Huawei P30 isimli seri tamda size göre.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.