Anlaşması tamamlandı

Chelsea Kulübünün Belçika asıllı yıldızlarından Eden Hazard'ın, Real Madrid Kulübüyle ön protokol imzalamış olduğu açık bir şekilde ifade edildi.

Anlaşması tamamlandı


Chelsea Kulübünün Belçika asıllı yıldızlarından Eden Hazard'ın, Real Madrid Kulübüyle ön protokol imzalamış olduğu açık bir şekilde ifade edildi.

Real Madrid ise transfer konusunda senenin bombasını patlatmış olacak. İspanyol asıllı ekibin aylardır gündemde bulunan Eden Hazard'la ön anlaşma yapmış olduğu ileri sürüldü

Diario Sport tarafından yapılmış olan habere bakılır ise, Real Madrid Kulübü Hazard'la ön anlaşma imzalamış oldu. Bu yapılmış olan anlaşmaya bakılır ise Hazard senede 13 milyon euro tutarında bir para kazanıyor olacak. 5 senelik sözleşme içerisinde öte yandan Hazard'ın Ballon d'Or'u kazanabilmesi durumunda 1 milyon euro tutarında, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu durumunda da 1.5 milyon euro tutarında bir bonus alacak olduğu bilgisine ulaşıldı.  Hazard ise son dönemler içerisinde Real Madrid Kulübüyle alakalı gelmiş olan sorulara, "Chelsea Kulübü içerisinde çok mutluyum. Burada kalmak amacıyla çeşitli nedenlerim var. Fakat Real Madrid kulübü de benim çocukluk hayalim.'' şeklindeki ifadelerine yer vermişti.

Hazard bu sezon  içerisinde Premier Lig kapsamında Chelsea Kulübünün forması ile 22 tane maçta 10 tane gol atmayı başarırken, 10 tane asist yaptı. Belçika asıllı yıldız bütün kulvarlarda da 28 tane maç içerisinde 12  tane gol ve 10 tane asistlik performans sergilemiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.