Anlaşmayı yaptığı açıklandı

Süper Lig içerisinde sezona damgasını vurmuş olan Kasımpaşa’nın yıldızı, Fransız evi kulübe gidiyor. Olympique Lyon kulübüyle her konuda el sıkışmış olan Trezeguet, şimdi ise kulüplerin anlaşmasını beklemekte.

Anlaşmayı yaptığı açıklandı


Süper Lig içerisinde sezona damgasını vurmuş olan Kasımpaşa’nın yıldızı, Fransız evi kulübe gidiyor. Olympique Lyon kulübüyle her konuda el sıkışmış olan Trezeguet, şimdi ise kulüplerin anlaşmasını beklemekte. Sezon başlarken Galatasaray Spor Kulübünün kapısından dönmüş olan Trezeguet, devre arası olduğunda da Galatasaray Spor Kulübü'nün gündeminde yer aldı

Geçtiğimiz 1 seneden beri ismi sık bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü ile anılmakta olan, Avrupa’nın bir çok kulübünün de gündemine giren Trezeguet  sonunda kararını vermiş oldu. 24 yaşında bulunan Mısır asıllı futbolcu, Olympique Lyon Kulübüyle yapmış olduğu görüşmeler içerisinde uzlaşmaya varmış durumda.

Fransız devi ile her bir hususta anlaşmış olan Kasımpaşa Spor Kulübünün kanat oyuncusu, gelecek sezon Ligue 1 içerisinde boy göstermeye hazırlanmakta.

Arsenal Şampiyonlar Ligi’ni kazanamadığından dolayı sezonu 3. sırada bitirmiş olsa bile Lyon Şampiyonlar Ligi’ne direkt bir şekilde katılma hakkı kazanmışken, transferin yapılması durumunda ise Trezeguet, Avrupa futbolunun 1 numaraya sahip organizasyonu içerisinde boy gösteriyor olacak.

Trezeguet bundan sonra ise Kasımpaşa Kulübü ile Lyon Kulübünün anlaşmasını beklemekte. Değerini bulması durumunda yaz dönemi içerisinde kadrosunda yer alan her ismi satma konusunda sıcak bakmaya başlayan Kasımpaşa Kulübü, Trezeguet’in satış fiyatını da 10 milyon Euro tutarında belirlemişti.

Fakat pazarlıklar esnasında bu rakamın biraz daha aşağı çekilebilecek olduğu açıkça ifade edildi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.