Microsoft şirketinden OneNote uygulamasına tasarım değişikliği

Microsoft şirketi, OneNote uygulamasının kullanıcılarını  çok daha fazla sevindirecek bir güncelleme paylaşıldı.

Microsoft şirketinden OneNote uygulamasına tasarım değişikliği


Microsoft şirketi, OneNote uygulamasının kullanıcılarını  çok daha fazla sevindirecek bir güncelleme paylaşıldı. Yeni paylaşılmış olan bu güncelleme, notlarınıza görseller ilave edebilmenize imkan sağlamasının yanında, uygulama için yeni bir ikon da getirmiş oluyor.


Microsoft şirketi, zaman geçmeye başladıkça uygulamalarının görünüşlerini de değiştirmeyi  çok daha fazla seven bir şirket. Microsoft  şirketi bu söz konusu huyunu, en son Android işletim sistemi için beta sürecinde bulunan, OneNote adlı uygulaması içerisinde gösterdi. Bilmeyenlerle alakalı OneNote, kişisel notlar tutarak bu notları düzenleyebilecek olduğunuz bir not defteri uygulamasıdır.

Microsoft  şirketi son güncellemesi ile uygulamanın ikonu içerisinde ve bir takım özelliklerinde de yeniliğe gitmiş oldu. Artık yazmış olduğunuz notlarınıza görseller ilave edebiliyor ve sayfaların dizilimini ise tekrardan düzenleyebiliyorsunuz.

Şirket, uygulamanın ikonu içerisinde, Word uygulaması ile birlikte Excel uygulaması ve de Outlook benzerindeki uygulamalarında kullanmış olduğu dizayna bağlı durumda kaldı. Haber görseline baktığınızda ise sol kısımda eski, sağ kısımda da yeni ikonu görebiliyor olacaksınız.

En son olarak ise uygulamanın beta sürümü içerisinde yer almayı talep edenler, OneNote isimli uygulamanın beta programına katılım gerçekleştirdikten sonra Google Play Store üstünden bu yeni güncellemeyi de alabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.