Antalyaspor ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Antalyaspor, Çaykur Rizespor kulübüyle yollarını ayırmış olan 33 yaşında bulunan Aatif Chahechouhe’yi renklerine kattı. 

Antalyaspor ile anlaştı


Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Antalyaspor, Çaykur Rizespor kulübüyle yollarını ayırmış olan 33 yaşında bulunan Aatif Chahechouhe’yi renklerine kattı. 

Geçtiğimiz sezon  içerisinde devre arası olduğunda Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Çaykur Rizespor Kulübüne transfer edilen ve göstermiş olduğu performans sayesinde çok fazla dikkat çekmiş olan başarılı  durumdaki futbolcu, Antalyaspor Kulübüyle prensip anlaşmasına varmış olduğu bildirildi. Antalya ili içerisinde tatilini gerçekleştiren Fas asıllı futbolcu Memorial Antalya Hastanesi içerisinde de sağlık kontrollerinden geçmiş oldu. Antalyaspor Kulübünün Başkanı görevinde bulunan Ali Şafak Öztürk ise Aatif Chahechouhe'yle olan fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden; ''Camiamız için hayırlı olsun'' şeklindeki bir not ile paylaştı. 

Antalyaspor Kulübünün Basın Sözcüsü  görevinde bulunan Murat Süğlün ise; ''Aatif Chahechouhe  fazlası ile başarılı durumdaki bir futbolcuydu. Pek çok Süper Lig takımları içerisinden de teklifler aldı. Ancak kendisi Antalyaspor Kulübünü tercih etti. Fedakarlıklar gerçekleştirdi. Ailesi ise Antalya ilinde yaşamayı talep etti. Antalyaspor Kulübünün bütçesi içerisinde bulunan  bir transfer oldu. 2+1 seneliğine anlaşma yaptık. Kısa bir zaman içinde imza töreni gerçekleştireceğiz. Kentimiz ile birlikte camiamıza da  hayırlı olsun'' ifadelerine yer verdi. 

Süper Lig içerisinde  1 defa gol krallığı yaşamış olan başarılı futbolcu, Türkiye kariyeri içerisinde Sivasspor Kulübü ile birlikte  Fenerbahçe Spor Kulübü ve  de Çaykur Rizespor  Kulübünün formalarını giymiş oldu. Süper Lig içerisinde bu zamana kadar 187 tane maça çıkmış olan Aatif, 61 tane gol ve 27 tane asistlik  bir performans göstermiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.