Call of Duty: Modern Warfare yapımının geliştiricisinden ipucu geldi

Fragmanı çıkmış olduğu günden bu zamana kadar Call of Duty oyununa hayran olanların yerinde durmasını zorlaştırmakta olan Call of Duty: Modern Warfare’in hikayesini başa alıp son 3 tane oyunun öncesini anlatacak olduğunu bilmekteydik.

Call of Duty: Modern Warfare yapımının geliştiricisinden ipucu geldi


Fragmanı çıkmış olduğu günden bu zamana kadar Call of Duty oyununa hayran olanların yerinde durmasını zorlaştırmakta olan Call of Duty: Modern Warfare’in hikayesini başa alıp son 3 tane oyunun öncesini anlatacak olduğunu bilmekteydik. Öte yandan fragman ile beraber Captain Price’ın gelmesi de bir şekilde netleşmiş oldu.

Bu 2 tane bilgi elimizde bulunsa bile halen oyunla alakalı bilinmeyen pek çok şey yer almakta. Fragmana baktığımızda Price’ın ‘'birkaç  tane eski dost ile' hareket edecek olduğunu öğrenmiştik fakat bu kişilerin kimler olacağına yönelik kesin bir bilgi yapılmamıştı.

Infinity Ward şirketinin yetkilileri arasından yer alan Taylor Kurosaki ile bir röportaj yapmanın fırsatını yakalamış olan Unilad.com; Soap ile birlikte Ghost karakterleriyle alakalı çeşitli ipuçlarına ulaşmış oldu.

Modern Warfare isimli ekipten hangi isimleri görecek olduğumuza yönelik bir soru yöneltilmiş olan Unilad, şöyle yanıt verdi;

''Tabii ki, Captain Price, farklı kişiler ile geri döndü fakat şu anda  daha çoğunu söylemeyi istememekteyiz. Fragmanın son kısmında Price’a sorulmuş olan '‘ekibin kim?’' şeklindeki soru için Price’ın yanıt olarak '‘birkaç tane eski dost’' demiş olması, sizin için aslında bir tür ipucu olmuştur. Tamamen tekrardan tasarlamış olduğumuz hikaye içerisinde herkesin geri dönmek amacıyla bir şansının yer aldığını da belirtmeliyiz.''

Call of Duty oynamış olan herhangi birisi; '‘herkesin gelme gibi bir şansı var’' şeklindeki açıklamadan sonra direkt bir şekilde Soap ile birlikte Ghost’u da akıllarına getirmiş olacaktır. Şu anda Ghost ile birlikte Soap’un gelmesi halen bir ihtimal olsa bile yeni açıklamalar ile birlikte bu ihtimallerin yükselecek olduğunu da düşünmekteyiz.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.