Ayrılık konusunda açıklama yaptı

Bir dönemler Galatasaray Spor kulübü içerisinde atmış olduğu goller ve göstermiş olduğu başarılı performans sayesinde Galatasaray Spor Kulübü taraftarının gönüllerinde taht kurmayı başaran Senegal asıllı Fransız futbolculardan Bafetimbi Gomis, kariyeriyle alakalı açıklamalar gerçekleştirdi.

Ayrılık konusunda açıklama yaptı


Bir dönemler Galatasaray Spor kulübü içerisinde atmış olduğu goller ve göstermiş olduğu başarılı performans sayesinde Galatasaray Spor Kulübü taraftarının gönüllerinde taht kurmayı başaran Senegal asıllı Fransız futbolculardan Bafetimbi Gomis, kariyeriyle alakalı açıklamalar gerçekleştirdi. Galatasaray Spor Kulübü ile yaşamış olduğu ayrılıkla alakalı olarak ''Kariyerim konusunda çok doğru bir karardı'' ifadelerine yer verdi.

Galatasaray Spor Kulübü yaşamış olduğu şampiyonluğun sonrasında Galatasaray Spor Kulübü formasına veda etmiş olan Bafetimbi Gomis kariyerine yönelik olarka açıklamalar gerçekleştirdi.

Marsilya dönemiyle alakalı olarakta konuşma gerçekleştiren Gomis; ''Marsilya'yla mükemmel günler geçirmiş olduk fakat sonu bir türlü gelmedi, kulüple anlaşabilirdim fakat Marsilya'da kalmış olsaydım Galatasaray Spor Kulübü içerisinde 32 tane gol atıp Türkiye şampiyonu unvanını hiç bir şekilde kazanamazdım. Galatasaray Spor Kulübü'nden ekonomik nedenlerden ötürü ayrılmış olduğunu ifade etmiş olan Gomis; ''Para amacıyla mı ayrıldım? Tabii ki. Asya'nın en büyük kulübü içerisinde oynamış ve de kupalar kazanma konusunda bir şans elde etmiş durumda bulunsam bile beni Suudi Arabistan'a gitmek için iten sebeplerden bir tanesi de ekonomik nedenlerdi.'' ifadelerine yer verdi

Sonrasında ise ''Şampiyonluklar,  aslında bir kariyeri başarılı bir şekilde kılar fakat işin ekonomik  durumdaki boyutu fazlasıyla önemlidir. Şu anda maddi yönden fazlasıyla zor bir  durumda bulunan oyuncular tanımaktayım. Zira onlar ise, benim almış olduğum ücretlere hiç bir şekilde sahip olamadılar ve kulüplerine de sadık bir durumda kaldılar. Ben ise bu şekilde bir duruma düşmeyi hiç bir şekilde istemiyorum. Galatasaray Spor Kulübü içerisinde maddi sıkıntı yaşandığından dolayı farklı opsiyonları değerlendirmeyi istedim'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.