Barcelona yolu gözüktü

Her bir fırsatta Barcelona formasını giymeyi istediğini, idolünün ise  Lionel Messi olduğunu açık bir şekilde ifade eden Trabzonspor kulübünün genç yıldızlarından Abdülkadir Ömür'ün hayali artık gerçek mi olacak?

Barcelona yolu gözüktü


Her bir fırsatta Barcelona formasını giymeyi istediğini, idolünün ise  Lionel Messi olduğunu açık bir şekilde ifade eden Trabzonspor kulübünün genç yıldızlarından Abdülkadir Ömür'ün hayali artık gerçek mi olacak? Gündeme adeta bir bomba gibi düşmüş olan habere bakılır ise; Trabzonspor kulübünün genç futbolcularından biri olan Abdülkadir Ömür ile alakalı Barcelona yetkililerinin Türkiye'ye bir gözlemci yolladığı ileri sürüldü.

Trabzonspor Kulübü içerisinde sergilemiş olduğu performans sayesinde takımın en önemli oyuncularından bir tanesi olan Abdülkadir Ömür ile alakalı bir Barcelona gelişmesi yaşanmakta. Geçmiş olduğumuz günlerde hedefinin aslında Katalan takımında oynayabilmek olduğunu açıklamış olan genç futbolcuyla alakalı olarak yetkililerin yakın takipte bulundukları bilgisine ulaşıldı.


Abdülkadir ile alakalı Türkiye'ye gözlemci yollamış olan Barcelona'nın oyuncuyu yakınen takip etmekte olduğu da ifade edildi. Trabzonspor Kulübünün orta saha üzerindeki genç yıldızıyla alakalı olarak Trabzon'a gözlemci yollayan Barcelona'nın Bordo-Mavililer'in 4  tane antrenmanını takip edip özel notlar almış olduğu da belirtildi.

İspanyol asıllı gözlemcilerin öte yandan Süper Lig esnasında da Trabzonspor kulübünün 5 tane maçını takip etmiş olduğu ve Abdülkadir Ömür'ü yakınen izlemiş olduğu açık bir şekilde ifade edildi. Trabzonspor Kulübü ile 2022 senesine kadar sözleşmesi yer alan Abdülkadir Ömür, bu sezonda tam 27 tane resmi maç içerisinde forma giydi ve 3  tane gol ile birlikte 7 tane asistlik bir performans sergilemiş oldu. Abdülkadir, bütün teklifleri sezon bittiğinde değerlendirmeye alacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.