Başakşehir için çok büyük bir şok

2014 senesinden  bu zamana kadar çok fazla istikrarlı görüntüsü ile birlikte dikkat çekmiş Başakşehir Kulübü şampiyonluğa çok yaklaşmış olmasına karşın boş tribünlere oynamakta!

Başakşehir için çok büyük bir şok


2014 senesinden  bu zamana kadar çok fazla istikrarlı görüntüsü ile birlikte dikkat çekmiş Başakşehir Kulübü şampiyonluğa çok yaklaşmış olmasına karşın boş tribünlere oynamakta! Başakşehir Kulübü, zirve yolu üzerinde oynanmakta olan kritik Fenerbahçe Spor Kulübü maçı içerisinde dahi tribünleri  hiç bir şekilde doldurmadı.

Başakşehir Kulübü adıyla 2014 senesinden bu zamana kadar Süper Lig içerisinde mücadele vermekte bulunan Başakşehir Kulübü, yeni yapılanmanın hemen sonrasında her sezon ligi Avrupa potası içinde bitirdi.

2016 ila 2017 sezonu içerisinde şampiyon  olmayı başaran Beşiktaş Spor Kulübünün sadece 4 puan arkasında ligi 2. sırada bitirmiş olan Başakşehir Kulübü, şampiyonluğa ilk defa bu sezonda bu kadar  çok yaklaşmış oldu.

İstikrarlı  durumdaki başarıların hemen sonrasında Başakşehir Kulübü  taraftarların sayısı her geçtiğimiz gün artıyor olsa bile bu durum tribünlere çok fazla yansımadı. Başakşehir Kulübü emin adımlar ile şampiyonluğa yürüyor olmasına ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile fazlasıyla kritik bir maça çıkmış olmasına karşın dün Fatih Terim Stadyumu hiç bir şekilde dolmadı. 17.000 kişi kapasitesi bulunan bu stadyum içerisinde çok büyük boşluklar yer alması dikkatleri çeken bir detaydı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.