Xiaomi şirketi yeni bir laptop üzerinde çalışıyor

Benchmark test uygulamalarından biri olarak bilinen Geekbench'te belirmiş yeni bir tane ölçüm, Xiaomi şirketinin dizüstü bilgisayar serisini güncelleme hazırlıkları yapmasının bir habercisi.

Xiaomi şirketi yeni bir laptop üzerinde çalışıyor


Benchmark test uygulamalarından biri olarak bilinen Geekbench'te belirmiş yeni bir tane ölçüm, Xiaomi şirketinin dizüstü bilgisayar serisini güncelleme hazırlıkları yapmasının bir habercisi. Xiaomi şirketine ait olan yeni dizüstü bilgisayarı, haber görselinde de görebileceğiniz gibi Timi TM1814 şeklindeki model numarasınını taşımakta. Cihaz üzerinde 4 çekirdekli Intel Core i5-8265U modelindeki işlemci ve 8 GB'lık bir tane RAM yer alıyor.

Geekbench testi içerisinden tekli çekirdek testinde 4.412; çoklu çekirdek testinde de 12.214  puan almayı başaran bu bilgisayar, orta seviyedeki üst modellerinden bir tanesi konumuna gelmeyi başarmış. Lakin bahsi geçen bu puanların bilgisayar için çok fazla bir şey ifade etmemekte olduğunu da söylememiz gerekli, zira aynı tasarım ile birlikte soğutma sistemine sahip bilgisayarların modelleri değişik donanımlarla birlikte de satışa sunulabilmekte.


Geçtiğimiz yıl birkaç tane değişik dizüstü bilgisayar tanıtarak piyasaya çıkartmış olan Xiaomi şirketi, piyasada yer alan konumunu güçlendirmeye çalışmış olsa bile Çin dışında fazla yüksek başarılara imza atmış olduğu da hiç bir şekilde söylenemez. Bu yıl çıkartacağı laptoplar ile birlikte bu durumu değiştirme konusunda çalışmalar yapacağı göze çarpan Xiaomi şirketinin neler başaracak olduğunu (veyahut bunu hiç bir şekilde başaramayacağını) hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.