Belarus içerisinden çıkamadı

UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan son 32 turunun ilk ayağı içerisinde tam 8 tane karşılaşma tamamlanmış oldu.

Belarus içerisinden çıkamadı


UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan son 32 turunun ilk ayağı içerisinde tam 8 tane karşılaşma tamamlanmış oldu.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde yer alan en önemli 2. organizasyonunun son 32 turunun ilk ayağı kapsamında, Türkiye Saati İle 20:55'te başlamış olan karşılaşmalar bitti.

Turnuva içerisinde Türkiye'yi temsil etmekte olan takımlardan Galatasaray Spor Kulübü, sahası içerisinde Portekiz ekibi Benfica'ya 2 - 1'lik skorla mağlup oldu. Benfica'nın saha içerisindeki gollerini 27. dakikaya girildiğinde Eduardo Salvio penaltıdan ve 64. dakikaya girildiğinde Haris Seferovic atmış oldu. Galatasaray Spor Kulübü'nün tek golü ise, 54. dakika içerisinde Christian Luyindama tarafından atıldı.

Belarus ekiplerinden BATE, sahası içerisinde İngiltere temsilcilerinden Arsenal'ı 45. dakikaya gelindiğinde Stanislav Dragun'un kaydetmiş olduğu gol ile 1 - 0'lık skorla yenip günün sürprizine imzasını atmış oldu. Avusturya içerisinde Rapid Wien'e konuk olarak giden İtalya temsilcilerinden Inter ise, 39. dakikaya gelindiğinde Lautaro Martinez'in penaltıdan atmış olduğu golle  beraber 1 - 0'lık skorla galip geldi.

İspanya ekiplerinden biri olan Sevilla da İtalya'nın Lazio isimli takımına konuk olarak gittiği maçı, 22. dakikaya gelindiğinde Wissam Ben Yedder'in bulmuş olduğu golle 1 - 0'lık bir skorla kazandı. Son 32 turunun karşılaşmalarının rövanşları ise; 20 ila 21 Şubat tarihi içerisinde oynanacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.