Twitter'den çok daha yeni bir özellik

Twitter platformu atılmış olan tweetlere yanıt veren kişilerin profilini önizleme yapabilmeyi sağlayacak  yeni bir özellik üstünde çalışmaya başlamış durumda.

Twitter'den çok daha yeni bir özellik


Twitter platformu atılmış olan tweetlere yanıt veren kişilerin profilini önizleme yapabilmeyi sağlayacak  yeni bir özellik üstünde çalışmaya başlamış durumda. Böylelikle bir  tane tweet’e yanıt verilmiş kişilerle alakalı bilgi edinmek çok daha basitleşmiş bir hale gelecek.

Twitter platformu üzerinde karşılıklı bir şekilde konuşmak veyahut bir başlığı ilerletmek, araya girmiş olan insanlardan dolayı pekte basit değil. Bu karışıklık içerisinde de insanların kafası çok fazla karışmakta ve konu aniden dağılmakta. Yeni  gelecek olan bu özellikle beraber bir başlığa yanıt veren kişinin Twitter biyografisi, takipçilerinin sayısı, Twitter platformuna ne zaman katılmış olduğu gibi bilgiler gösteriliyor olacak. Kullanıcılar isterler ise kişilerin tam profillerini de çok kolay bir şekilde görebiliyor olacaklar.

Twitter’a bakılır ise yeni özelliği çok yakın bir zaman içerisinde Android platformu üzerinde görebileceğiz. Öte yandan iOS platformu içinde bu özellik test aşamasında bulunuyor ve yakın bir zaman içerisinde insanlar, kendi sayfalarından hiç bir şekilde ayrılmadan başkalarının profillerini kontrol edebilme imkanına sahip olacaklar.

Twitter platformunan CEO’su görevinde bulunan  Jack Dorsey, geçmiş olduğumuz günlerde yapmış olduğu bir röportaj esnasında fiziksel ve de ruhsal saldırılara karşı  çok daha yeni yöntemler bulmak üstünde çalışma yapmaktaydı. Twitter platformu öte yandan bir tweet dizisinin ilk gönderisinden itibariyle takip edilebilmesini sağlayabilecek yeni bir özellik üstünde de çalışma yapıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.