Benatia'dan haber geldi

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Pepe'nin yerine takviye amacıyla düşünmekte olduğu Juventus'lu yıldızlardan biri olan Benatia, kulübü ile görüşme yaparak transferi için bir izin talep etti.

Benatia'dan haber geldi


Beşiktaş Spor Kulübü'nün Pepe'nin yerine takviye amacıyla düşünmekte olduğu Juventus'lu yıldızlardan biri olan Benatia, kulübü ile görüşme yaparak transferi için bir izin talep etti. 31 yaşında bulunan futbolcu bonservisini bedava bir şekilde almaya çalışmakta.

Pepe'yle yollarını ayırma kararı aldıktan sonra yerine alternatif isimleri bakmaya başlayan Beşiktaş Spor Kulübü içerisinde Medhi Benatia adı bir adım daha öne çıkmış oldu.

Juventus asıllı oyuncu ile görüşme yapan ve prensipte  bir anlaşma sağlamış olan Siyah-Beyazlılar ise ''Bonservisini alıp, gel'' şekline bir talimat verdi. Star tarafından yapılmış olan habere bakılır ise Fas asıllı futbolcunun, Juventus Kulübünün yöneticileriyle  görüşüp; ''Burda çok oynama şansı bulamamaktayım. Yedek kulübesi içerisinde oturmaktanda çok sıkıldım, transferim amacıyla bir kolaylık sağlayın'' şeklinde bir ricada bulundu.

İtalyan asıllı yöneticilerin bu konuyu düşünebilmek amacıyla süre istemiş olduğu ve bu hafta içerisinde kararını bildirecek olduğu belirtildi. Benetia ise Beşiktaş Spor Kulübünün yöneticilerini arayıp; ''Juventus'un vereceği yanıtını bekliyorum. Bana da en geç gelecek hafta sonuna kadar zaman verin'' ifadelerine yer verdi.

Juventus Kulübünün bonservisi bedava bir şekilde vermeye yanaşmadığı fakat satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralama formülüne daha sıcak bakmakta olduğu da ifade edildi. Buna bakılır ise Benetia en az 12 maç içerisinde oynar ise, Beşiktaş Spor Kulübü bonservisine para vermiş olacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.