Yeni seneye onlarla beraber girdi

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, olumsuz durumdaki hava koşullarının etkisini devam ettirdiği Hakkari ilinin Yüksekova ilçesi içerisinde üs bölgesinde görevine devam eden güvenlik güçleri ile yeni seneye ''merhaba'' demiş oldu.

Yeni seneye onlarla beraber girdi


İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, olumsuz durumdaki hava koşullarının etkisini devam ettirdiği Hakkari ilinin Yüksekova ilçesi içerisinde üs bölgesinde görevine devam eden güvenlik güçleri ile yeni seneye ''merhaba'' demiş oldu.

Bakan görevinde bulunan Soylu, Yüksekova Devlet Hastanesi'nde gerçekleşmiş olan programının hemen sonrasında beraberinde Jandarma Genel Komutanı görevinde bulunan Orgeneral Arif Çetin'le 2.970 metrelik rakımda yer alan Evliya Tepe Üs Bölgesi'ne doğru hareket etti.

Yoğun  bir şekilde kar, tipi ve de fırtınaya karşın 3 saat devam eden yolculuğun hemen sonrasında üs bölgesine ulaşmış olan Soylu, burda da görevli durumdaki Mehmetçiğin yeni senesini kutladı.

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'la telefonda görüşme gerçekleştiren Soylu; ''Şu an içerisinde Hakkari ilinin Yüksekova'da yer alan Evliya Tepe Üs Bölgesi içerisindeyiz. 2.970 rakımda bulunuyoruz. 3 metrelik bir kar var. 2,5 - 3 saatte anca geldik. Evlatlarınız burda. Jandarma komandolarımız ile birlikte polis özel harekatımız ve korucularımız bulunmakta. Hem Valimiz hem ise Jandarma Komutanımız burada. Sizlerin yeni senesini tebrik etmek amacıyla aradık. Burada yer alan güvenlik güçlerimizin de sizlere selamları ve  hürmetleri var.'' ifadeleri ile konuştu.

Üs bölgesinde yer alan güvenlik güçlerinin yeni senesini tebrik etmiş olan Cumhurbaşkanı  görevindeki Erdoğan ise şu ifadelere yer verdi;

''Aynen bende jandarma ile polis kardeşlerimin en üst rütbesinden en astına kadar tamamına sağlık ile birlikte sıhhat ve afiyetler dilemekteyim. Rabbimde ailelerine kendilerini inşallah sağlık ile birlikte sıhhat ve afiyet içerisinde kavuştursun. Hepsine şahsım ile birlikte milletim adına en kalbi şükranlarımı da ifade etmeyi istiyorum. Rabbim yar ve de yardımcınız olsun inşallah.'' şekline konuştu.

Bu esnada, olumsuz durumdaki hava koşulları ve çok yoğun bir kar sebebiyle bazı araçlarda üs bölgesine ulaşım sağlayamadı. Kar ile mücadele ekiplerinin yoğun bir şekilde çabasına karşın zorlu yolda ilerleyememekte olan bazı sürücüler, ekiplerin yardımları ile bulundukları yerlerden kurtarıldılar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.