Beşiktaş içerisinde büyük bir para sıkıntısı

Beşiktaş Spor kulübünde ayrılıklar devam ediyor

Beşiktaş içerisinde büyük bir para sıkıntısı


Beşiktaş Spor kulübünde ayrılıklar devam ediyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekipleri içerisinden Beşiktaş Sompo Japan Kulübünün Hırvat pivotlarından Ivan Buva, kulüpten alacak ödemelerini tahsil edemediğinden dolayı sözleşmesini feshetme konusunda bir karar almış durumda. Beşiktaş Sompo Japan içerisinde daha önceki dönemde de ödeme alamadığından dolayı 2 tane oyuncu takımdan ayrılma konusunda bir karar almıştı.

Beşiktaş Sompo Japan kulübünün Hırvat pivotlarından biri olan Ivan Buva ile yollar tamamen ayrılmış durumda. Geçmiş olduğumuz sezonda İstanbul Büyükşehir Belediye forması giymiş olan 27 yaşında bulunan oyuncu, bu sezonda ise siyah beyazlı ekibin forması ile birlikte tam 41  tane maça çıkarak ter dökmüştü..

Buva bu söz konusu maçları ise 14.3 sayı ile birlikte 6.8 ribaund ve 1.5 asist ortamalarıyla bitirmiş oldu. Buva'nın ödemeler içerisinde yaşanmış olan sıkıntılardan dolayı fesih yoluna gitmiş olduğu ''Paramı alamadığımdan dolayı bu kararı verdim'' ifadelerine yer verdiği de iddia edildi. Sıradaki oyuncunun da Robin Benzing olması konusunda bir beklenti var...

Beşiktaş Sompo Japan içerisinde daha öncesinde Jason Rich ile birlikte Phil Pressey de ödeme sorunlarından dolayı takımdan ayrılma konusunda bir karar almıştı.

FIBA'da yer alan dosyalarından dolayı Beşiktaş Sompo Japan kulübü, gitmiş olan oyuncuların yerine bir takviye yapamıyor olacak. Benzing'in kulüpten ayrılması halinde takım içerisine yalnızca 2  tane yabancı kalmış olacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.