Beşiktaş ile alakalı mesai başladı                

 İstikbal Mobilya Kayserispor kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası içerisinde kendi sahası içinde oynayacak olduğu Beşiktaş Spor Kulübü maçıyla alakalı hazırlık yapmaya başladı.    

Beşiktaş ile alakalı mesai başladı                


 İstikbal Mobilya Kayserispor kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası içerisinde kendi sahası içinde oynayacak olduğu Beşiktaş Spor Kulübü maçıyla alakalı hazırlık yapmaya başladı.    

Atiker Konyaspor maçında deplasmanında 1 - 0'lık bir sonuç ile galip geldi ve yenilmezlikle alakalı serisini 9 tane maça çıkarttı. Şu anda ise hiç bir şekilde ara vermeden Beşiktaş Spor Kulübü ile yapacak olduğu maç hazırlıklarına başlamış durumda. Teknik direktör görevinde bulunan Hikmet Karaman'ın kontrolünde yapılmış olan antrenman ise yaklaşık olarak 1.5 saat kadar devam etti. Atiket Konyaspor kulübü ile gerçekleştirilen maça ilk 11 içerisinde çıkmış olan oyuncular, yenileme idmanının hemen sonrasında ayak tenisi yaptılar. Öteki futbolcular ise ısınmayla birlikte kondisyon çalışması yaptı. Kana Biyik ve Hüseyin Acar ise düz bir şekilde koşu gerçekleştirdi.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknikdirektörü görevinde bulunan Hikmet Karaman ise haftanın gerçekleşmiş olan ilk antrenmanından önce yapmış olduğu açıklama içerisinde Konya ilinde çok önemli bir galibiyet almış olduklarını ifade etti. Bu galibiyetin şehir için çok önemli bir motivasyon olduğunu ifade eden Karaman konuşmasını da şu şekilde devam ettirdi; ''Lig içerisindeki alt taraftan 10 tane takımın çok sıkışık bir duruma geldiği bu dönem içinde almış olduğumu3 puanın aslında ne kadar büyük bir değeri olduğunu görmekteyiz. Bu gerçekleşen maç ise artık ardımızda kaldı. Önümüzde ise Beşiktaş Spor Kulübü ile yapacağımız maç var. Şampiyonlar Ligi içerisinde gruplardan yenilmeden ayrılmış olan, Türkiye Milli Takımını da dünya 3.sü yapmış oldu teknik direktör görevinde bulunan Şenol Güneş'in görevini sürdürdüğü fazlasıyla büyük bir camia olarak öne çıkan Beşiktaş Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Daha öncesinde de çok büyük camialardan Fenerbahçe Spor Kulübü ile maç yaptık. Beşiktaş Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor Kulübünün arasında gerçekleşecek müsabakayı da dikkatli bir şekilde izleyip çalışmalarımızı hızlandıracağız.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.