Nintendo Switch resmi bir şekilde olmasa bile Android tarafından desteklenmekte

Yaklaşık olarak 2 yıl öncesinde tanıtımı gerçekleştirilen Nintendo Switch'in, o günden bu zamana kadar Android işletim sistemiyle uyumlu  bir durumda olup olmayacağı şeklindeki soru kafaları kurcalamaktaydı.

Nintendo Switch resmi bir şekilde olmasa bile Android tarafından desteklenmekte


Yaklaşık olarak 2 yıl öncesinde tanıtımı gerçekleştirilen Nintendo Switch'in, o günden bu zamana kadar Android işletim sistemiyle uyumlu  bir durumda olup olmayacağı şeklindeki soru kafaları kurcalamaktaydı. Görünene bakılır ise fazlasıyla güçlü bir cihaz olarak öne çıkan Switch, meraklı bir şekilde beklenen bu soruya da olumlu bir şekilde yanıt vermekte.

Android Q işletim sisteminin yüklü bir durumda olduğu cihazlardan bir tanesine erken erişim sağlama olanağı bulmuş 2 tane yazılım geliştiricisi, Switch platformunu test etme şansını da yakalamış oldular. Cihazın ayrıca, Android işletim sistemiyle birlikte gayet uyumlu bir şekilde çalışmakta olduğu konusunda açıklama yapmış olan geliştiriciler, Switch platformunun halen oyun oynamaya hazır bir durumda bulunmadığını da ifade ettiler.

Testi yapmış olan kişiler ''Şu anda bahsi geçen bu cihaz ile PUBG Mobile isimli oyunu oynamayı  hiç bir şekilde istemezsiniz'' şeklinde bir yorum yaparken Switch platformunun, tüm çalışmalar bitirildikten sonra piyasada yer alan en güçlü Android işletim sistemli oyun cihazlarının arasında yer alacak olduğunu da açıkça ifade ettiler. Android işletim sistemi yüklü durumdaki Switch konsolu, oyun deneyimi haricinde mailleri kontrol edebilmek, Bluetooth ile birlikte Wi-Fi kullanarak veri transfer etmek benzerindeki pek çok özelliği de bünyesinde barındırıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.