Değişim konusunda ışık yaktı

Bu sezonda Spor Toto Süper Lig içerisinde şampiyonluk hesapları yapmakta bulunan Galatasaray Spor Kulübü, öte yandan gelecek sezonla alakalı olarak transfer çalışmalarını da devam ettirmekte.

Değişim konusunda ışık yaktı


Bu sezonda Spor Toto Süper Lig içerisinde şampiyonluk hesapları yapmakta bulunan Galatasaray Spor Kulübü, öte yandan gelecek sezonla alakalı olarak transfer çalışmalarını da devam ettirmekte.


Teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim'in yönetiminden talep ettiği 2 tane transferin kimler olduğu açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Star üzerinde çıkan habere bakılırsa; Galatasaray Spor Kulübü içerisinde transfer çalışmaları erken bir şekilde başladı. Muslera'ya alternatif arayışında bulunan Fatih Terim, öte yandan sezon sonrasında ayrılması konusunda bir beklenti olan Belhanda'nın yerine  da bir oyuncu bakmaya başlamış durumda.

Luyindama ile birlikte Marcao ve de Onyekuru benzerindeki isimleri takıma kazandırmış olan scout ekibiyle devamlı olarak görüşme yapan Terim'e Jablonec Kulübünde oynayan Travnik'in adı sunuldu. Sezon bittiğinde Belhanda'yı satma işini kafasına koymuş olan Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi, Travnik'i transfer edip Fas asıllı yıldızın boşluğunu doldurmayı istemekte.

Yönetim ayrıca, son 2 hafta içerisinde yapmış olduğu 2 tane asist ve atmış olduğu 3  tane golle performansını katlamayı başaran Belhanda'da hatırı sayılacak bir bonservis elde edebilmeyi planlamakta. Galatasaray Spor Kulübü, yıldız durumdaki bu isimden 9 ila 11 milyon euro tutarı arasında bir gelir beklemekte. Muslera için bir alternatif arayışında bulunan Terim'in Çaykur Rizespor'un genç kalecilerinden Gökhan Akkan'ı istemekte olduğu da ileri sürüldü.

Beşiktaş Spor Kulübününde listesinde bulunan Gökhan, Çaykur Rizespor Kulübünde göstermiş olduğu başarılı performansın sonrasında Milli Takıma yükselebilmeyi başarmıştı. Terim'in talebinden sonra Rizeli olan Abdurrahim Albayrak, Çaykur Rizespor Kulübünün yöneticileriyle temasa geçmiş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.